2 entry daha
  • çadır tipli ağaç evlerde bir gece kaldığım ne yemeklerinden ne de konaklamadan memnun kalmadığım pansiyon. çok sıcak insanlar çalışıyor ve samimiyetlerinden şüphem yok lakin gelgelelim durum şöyle;

    - çadır tipli ağaç evlerin içinde fare boku vardı. sadece bize denk geldi dicem. hayır, yan taraftaki fransız bi grubunda da aynı şey geçerli. sahilde konuştugumuz başka bir grubunda aynı sorunu vardı. heryer örümcek ağı kaplı falan. tamam doğa falan da o kadar da değil yani.
    - yemekleri vejeteryan işi. et yemeği yok. çok kuğl bir anlayış. ben et yemeden doymayanlardanım mesela. bana ters.
    - duş/wc gibi herşey ortak kullanım. temiz olsa sorun değil de resmen tahtanın üzerinde duş almak zorundasınız. sıçcaksanız falan 1,85 boyunda biri sizi rahatça izleyebilir. ayrıca bir duş başlığı gördüm böyle bir şekil yok. l şeklinde bir boru yerde, sen onu musluga denk getircen de onun içinden su geççek başına düşecek.
    - temizlikten olsa gerek kara sinek dolu heryer. bi de bildigimiz sineklerden olsa neyse. yapışıyor şerefsizler ısırıyolar. belki tüm koy için geçerlidir ama sea valleyde rastlamadım böyle bir şeye.

    summary : fare boklu bungalowlarda, heryerinizi böcekler yediği, üstü açık köy tipi wclerlerde işinizi halletmek zorunda kadığınız ve etsiz yemeklere 65 tl vermek isteyenler için süppper bir yer.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap