28 entry daha
  • burada staj yapan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla burada montaj ve üretimi yapılan uçakların içerisindeki elektronik paneller ve tüm elektrik aksamın üretimi teide yapılıyor. hatta tei'de üretilmiş panellere tai'deki mühendislerin müdahalesi yasak, tai'de bu parçaların sadece montajı yapılabiliyor. o yüzdendir ki tai'de elektrik-elektronik mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinin öğrenebileceği çok fazla şey yoktur.

    ben de 1 yıl sonra bir elektrik-elektronik mühendisliği öğrencisi olarak tei'de meslek stajımı yapmayı planlıyorum. bu iki bölümden birinde okuyan şahıslardan tai'ye staja gitmeyi düşünmekte olup da tavsiyemi dinleyerek tei'de karar kılan arkadaşlar olursa kendilerine peşin peşin "ne demek kardeşim, rica ederim" diyorum.

    haydi hayırlı stajlar.

    edit: sirt kasiyicinın uyarısıyla yukarıda yazılanların yanlış olduğu konusunda bir edit çakmam gerekti. zira kendisinin söylediğine göre tei'de elektronik sistem üretimi yokmuş. tei uçak motor parçası üretimi ve bazı motorların bakımını yapıyormuş. proje oldukça da f 110 motoru montajı varmış. kendisine en derinlerden bir adet rispekt çekiyorum, "söylentiye dayalı bilgilerle bu kadar olur" diyorum. kısfmet.
90 entry daha
hesabın var mı? giriş yap