6 entry daha
  • 3 küsür yıllık windows mobile serüvenime son veren cihaz. wp7'den önceki son durağım. android'i sevdirirse son durak olmaya devam edebilir tabi.

    alacaklara yorum bazında şunları söyleyebilirim; zaten araştırmışsınızdır, piyasadaki en üst işlemci ve gpu mimarisine sahip değil. çalıştıramadığı şey yok yani de en iyisini alcam, benchmark'larda ezsin herşeyi derseniz bu o cihaz değil yani. parasının büyük kısmını altyapısından ziyade harika ekranı ve inceliğinden hak ediyor zaten. en dar açlardan bile görebiliyorsunuz ekranı. renkler gerçek ve canlı. fotograf kalitesi de yolda bırakmayacak cinsten. ön kamerası bile 2mp . (evet ön kamera mevcut) daha müzik dinlemedim. rom işleriyle uğraşıyordum 2 gündür.

    ekleme: müzik kalitesi cidden kötü. çok yapay bi ses kalitesi var. playerpro adlı müzik çaları indirirseniz ekolayzır ile biraz oynanabiliyor ama asla gerçek bir müzikçaların yerini tutacağını sanmıyorum.

    rom demişken, rezil bir rom'la geliyor cihaz. bi sürü salak türksel uygulamasının yanı sıra arka planda çalışan ilginç programlar da cabası. bunlardan yeni versiyonlara geçerek kurtulunabiliyor zaten yukarılarda belirtildiği gibi. ama ben o romları da lg yapıyor diye hiç bulaşmadım ıvır zıvırı boldur diye. xda-developers'dan nova rom kurdum. zaten cihaz için tek custom rom bu denilebilir. rom çok yakışıklı ve hiç bir ek uygulama yok. tamamen kişiselleştermenize açık. hemen hayati bir kaç uygulama ile çeki düzen aldı.

    uzattık bayağı iki yorum yapacağız derken. kısacası benchmark canavarı değil ama yakışıklı olduğu kadar da sempatik bir cihaz. ben sevdim.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap