291 entry daha
  • çok eleştirilen spor. hatta kimilerince spor bile sayılmayan spor. "güç kasta değil kemiktedir" "bilek güresinde yenebilcen mi beni" gibi tacizlere maruz kalırlar vg'ciler genellikle. şahsen hormonal igneleri zararlı bulan birisi olarak, bu noktaya kadar herkesin yapmasını tavsiye ettigim spor.

    estetik görünmenin neresi kötü anlayamıyorum. yıllarca kilo almak icin binbir takla atardım, nasıl beslenmeli hicbir fikrim yoktu, kışın gereğinden fazla üşürdüm, düzensiz beslenmenin neticesi olarak yılda 2-3 kez ağır şekilde hastalanırdım. 188 boyla 60 kilo olmak nedir bilmez cogu insan. giydiklerin de yakışmaz ayrıca. güreş hastasısındır ama senin kilondaki 13-14 yasındaki cocuklarla eşleşirsin sırf bu yüzden güreşi bırakırsın.

    tüm bunları ne mi düzeltti ? vg. 3 senede 81 kiloya ulaştım, görüntümden de memnunum. düzenli de besleniyorum catır catır da güreşebiliyorum. neyini eleştireyim şimdi ben vg nin? vg yi severek yapmam kolsuz tshirt giyip ortalıkta boy gezdirecegim anlamı mı taşıyor ? bu sporu yapan maganda mı oluyor ? asırlık sevgilim bile benimle daha bir ateşli sevişiyorsa bu vg iyi bişey. sorry kib bye.
8206 entry daha
hesabın var mı? giriş yap