39 entry daha
  • 2009 yılında kbs2 kanalında yayınlanmış, 16 bölümlük k-drama. take care of my lady, take care of agassi, lady castle isimleriyle de geçmekte. başrollerinde ise coffee prince'den aşığı olduğumuz yoon eun hye ve secret garden'ın oska'sı yoon sang hyun varken, 49 days'deki ruh bekçimiz jung il woo ve güzeller güzeli moon chae won'u da izleyabiliriz dizide.

    --- spoiler ---

    konusu şöyle; kang hye na (yoon eun hye) kore'nin sayılı zenginlerinden biridir. annesi ve babasını küçük yaşta kaybettiği için dedesi ile yaşamaktadır. şımarık, bencil ve huysuzdur da. seo dong chan (yoon sang hyun) ise teyzesi ve kuzeni ile yaşayan, fakir bir adamdır. hye na'nın dedesinin dong chan'ı kahya olarak işe alması ile olaylar başlar. dedesinin amacı hye na'nın uslanmasını sağlamaktır fakat dong chan'ın geçmişi de pek temiz değildir.

    --- spoiler ---

    eğlenceli, özellikle yoon eun hye hayranlarına tavsiye oluncak dramadır my fair lady. yine burda da şirin ötesi bir minik oyuncumuz var; wang suk hyun. izleyenler speed scandal'dan hatırlayacaktır; ne şeker ne şeker.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap