6 entry daha
  • babasinin olum yildonumunde kendisine sohret pesinde diye camur (hayir hayir, bildiginiz bok) atmaya calisanlarin, dogus universitesinin babasinin faillerinin cezalandirilmasini istedigi icin isine son vermesi konusunda ne kulp bulacaklarini merak eden kadindir.

    efendim televizyona cikmis zeynep altiok sivas katliaminin yildonumunde de, ajitasyonmus da, oymus buymus. zeynep altiok'un babasi canli canli yakildi sivas'ta, sonra da babasinin katillerinden birinin (guya aranip bulunamayan faillerinden birinin) bu ulkede hem ehliyet aldigi hem gayet evlenebildigi ortaya cikti. sonra bu katillerin ismi babasinin ismiyle "insani nedenlerden dolayi" ayni plakaya yazildi. sonra zeynep adalet arayinca ajitasyon yapiyor dendi. adalet istedigi icin isine son verildi. bilginize.

    ayrica not: o failler, canli insanlari yakmaktan degil duzen degistirmeye calismaktan ve huzur bozmaktan yargilaniyor. haberiniz olsun. bi oturun dusunun.

    not not: bu ulkede hicbirsey garanti degil. birgun sizin babaniz da akliniza gelmeyen bir yontemle hayatinizdan cekip alinabilir.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap