85 entry daha
  • bu film için söylenecek çok söz var, ama en başında söylenmesi gereken çok gerçekçi olduğu, belki de bu yüzden çok güzel bir film. çünkü bir şekilde dostluk ve aşk arasında kalan bir çok insanın kalbine dokunuyor.

    --- spoiler ---
    öncelikle filmin müziğine bayıldım, one republic-good life ayrıca mükemmeldir, ama filmin tema şarkısı rachel portman'dan we had today tam oturmuş filme. http://www.youtube.com/…&index=2&feature=plpp_video

    filmin geçtiği mekanlar, doğa manzarası, çekim gerçekten harika. özellikle jim sturgess gerçekten oyunculuğunu konuşturmuş. ihtiyacı olduğunda emma'yı arayıp şu an birine ihtiyacım var demesi, sonra dönüp kıvranarak birine değil sana ihtiyacım var demesi, gururunda konuşamayan herkesin kalbinde bir yere dokunmuştur eminim.

    onun dışında benim için filmin en can alıcı sahnesi emma'nın "i love you dexter, i just don't like you anymore" diyişiydi. normalde anne hathaway'den çok hoşlanan bir insan olmamama rağmen, bu filmde gerçekten çok iyiydi. o düğünde çatıda oturuşları, dexter iyi yönde değişmeye başladığında yanında olamadığı için çektiği acı, paris'te onun için endişelenişi, ilk gece reddedildiğinde yüzündeki hüzün gerçekten çok etkileyiciydi.

    kitabı da okumuş biri olarak, bazı sahnelerin gerçekten çok güzel canlandırıldığını düşünüyorum. örneğin, kaza sahnesi. içim gitti orda. çok gerçekçiydi, her ne kadar kitapta olduğu gibi filmde emma'nın düşüncelerini öğrenemesek de yüz ifadesinden hissettiklerini anlayabiliyorduk.

    sonu ise ayrıca muhteşemdi.

    en çok aklımda kalan ve kalacak olansa;
    "whatever happens tomorrow, we had today. i'll always remember it."

    --- spoiler ---
412 entry daha
hesabın var mı? giriş yap