441 entry daha
  • multiplayerında ülke farketmeksizin tanıdığımız yahut çevremizde olan tiplemeleri bize göstermiştir.

    çıkarcı doktor piç suat: assault oynar ama sadece puan kasar. iki mermi sıksa çok rahat alabileceğimiz yakın çatışmalarda elinde şok makinesi bekler öleni resler. 2vs6 kalınsa dahi silahını çıkarmayıp yanındakinin ölmesini ve reslemeyi bekler. deli eder.

    dünya sikime minare götüme keskin nişancı joshua: map esnasında ne olursa olsun kıpırdamaz. belli bi yeri vardır orada durur. iki sprint atıp yardım etse kazanacağız ama yok. onun amacı orada durmaktır. ona programlanmıştır.

    kendine müslüman destek piyade er fevzi abi: makinalı tüfeği ile support olarak koştururken yanındakilerin cephane durumunu hiç mi hiç siklemez. tüfekte mermi kalmamış tabancayla geziyoruz umrunda değil. ammo ammo diye yırtınmak yerine oyun içi chatten isim vererek konuşunca belki.

    dallama mühendis markus roketoğlu: oyunda tek bildiği silah rpgdir. onu da piyadeye kullanır. her iki takımda da sorun yaratır. dar koridorda güzelce çatışırken yandan fırlayan roket mermileri iki takımı da deli eder. sanki team fortress'da soldier oynuyor pezevenk. neyse çoğu serverda yasaklanıyor artık.

    sanayide motor ustası arthur xenon: en fazla ışık veren xenon far benimki abi ucuza bağlarız gel reklamı yapıyormuşcasına sürekli tactical flashlight gezdirir tüfeklerinde. hayır sadece karşı takımı değil bir de kendi takımını verem eder bu haliyle. kaç kere bizim takımdaki bu arthur xenongiller yüzünden öldüğümü hatırlamıyorum. tam sıkacağım mermiyi sol taraftan manasızca feneri açmış bana doğru bakan kendi takım arkadaşım var ya. hah bu o.

    vecihi: açıklamaya gerek yok. ben de helikopter falan kullanamıyorum ama gidip de her kanatlı motoru olan uçabilen alete atlamıyorum. bu adamların tek amacı heli spawnı bekleyip gelince çalmak ve 10 saniye içerisinde yere çakılmak.

    vecihi v2.0: bu gelişmiş modelimiz ise taşıyıcı helikopterine 5 kişi alıp hepsini öldürür. en güzel küfürleri o yer.
633 entry daha
hesabın var mı? giriş yap