11 entry daha
  • birincisi, paraşütle atlamak başlı başına eğitim isteyen bir süreç. o uçaktaki bir dünya çocuk yaşlı bilmem ne nasıl atlayacak o uçaktan?

    hadi birinciyi siktiredelim, başka çaresi olmayan bir insan irtifa ve atlanan bölge uygun olmasa dahi atlasa daha iyi diyelim, bu sefer de uçak az bi titreyince hemen kapılara koşacak bi dünya ruh hastası yolcu uçuş güvenliğini daha çok tehlikeye atacaktır. uçak türbülansa girdiğinde ya da uçağın düşmesine neden olmayacak bir emergency durum yaşandığında yolcular galeyana gelecek, hepi topu dört beş tane kabin görevlisini aşarak kapıları açmaya, aşağı atlamaya çalışacaklardır. kapıları açamasalar bile en basitinden uçağın dengesini bozacakları kesin.

    ayrıca bunun sorumluluğunu kim alacak? bir uçak, havada infilak etmediği sürece istediği kadar emergency yaşasın, her zaman bir meydana güvenli olarak inme şansına sahiptir. insanları paraşütle havaya deodorant gibi püskürtmektense bir yere mecburi iniş planlamak her zaman için daha güvenli bir seçenek olacaktır.
207 entry daha
hesabın var mı? giriş yap