14 entry daha
  • ben neden olmayacağını anlatayım da, sonra üzerinde düşünmeye devam edebilirsiniz.

    a) normal bir yolcu uçağının seyir irtifasında, üzerindeki ciciş kıyafetlerle uçaktan atlarsan, donarak veya boğularak ölürsün bebeğim.
    b) hadi korucuyu kıyafetin ve oksijen tüpün var diyelim. seyir irtifasından, atlaneybıl bir irtifaya doğru [caps]düşmekte olan[/caps] bir uçağın içinde koltuğundan kalkıp, kırlarda koşturan heidi edasıyla kapıya gidemezsin. muhtemelen ayağa kalktığın anda uçağın kuyruk kısmına fırlar ve hayatının sonuna kadar da orada kalırsın. daha belediye otobüsünde tutunmadan ayakta gidemezken bu ne azim koç?
    c) diyelim ki kapıya da ulaştın, bıraktın kendini boşluğa. aniden bir kötenk sesi, ufukta bir ışık hüzmesi arasından seni çağıran büyük ninen... peki neden? uçağın yarattığı hava akımı, çıkış kapına bağlı olarak seni ya kanada, ya kuyruğa fırlattı. çarpmanın şiddetiyle balon gibi patlayan fiziksel varlığından geriye kalan tek şey kırmızı bir bulut şu an.
    d) hadi bu sefer de uçağa, savaş uçaklarında kullanılana benzer bir fırlatma sistemi kurduk. sen de "kıçımın altında bir roket motoru, tepemde de bir miktar patlayıcı ile uçayım, ne olmuş, hep yaptığım bir şey ki bu benim zaten?" diyorsun. e allah ıslah etsin seni o zaman?

    hiçbiri olmadıysa sana en kolayını söyleyeyim: bozulduğunda kenara çekilemeyen taşıta binmeyeceksin cancağzım.
204 entry daha
hesabın var mı? giriş yap