2 entry daha
  • bu ilişkideki ikili astrolojik olarak ideal bir ikili olmayabilir. başak pratiktir ve detaylara önem verir, yay idealisttir ve detaylardan çok esas konuya odaklıdır. yayların pratik olduğu da pek söylenemez. yay, başağı küçük düşünmekle, başak’ta yay’ı ağır hareket etmekle suçlayabilir.

    genel olarak başaklar arkadaşlarından ve sevgililerinden hep özel davranış bekler fakat bu özel davranışın ne anlama geldiğini sadece kendileri bilir. bir takım beklentileri vardır fakat bunun ne olduğunu karşı tarafa açıkça söylemezler. bu tür iletişim probleminin ilişkiler de sorun yaratması çok doğaldır.

    başak burçlarının ilişkilerde daha açık olması onlara çok şey kazandıracaktır. bunun için karşı taraftan ne beklediklerini ve onlara ne verebileceklerini iyi anlamaları gerekir. ayrıca, özellikle karşı tarafın özelikleri hakkında çok fazla bilgileri yoksa veya samimiyetin sınırları eleştirisel tavırları kaldırmıyorsa diğerlerine olan yaklaşımlarına dikkat etmeleri gerekir.

    genel olarak yaylar burçların içinde en filozof olanıdır, öğretme ve anlatma iç güdüleri kuvvetlidir. herkese hayatlarını nasıl iyileştirip, geliştirebileceklerini göstermekten büyük zevk alırlar. teknikleri pratik olmasa da, yetenekleri fikirler ve inançlar alanındadır. yaylar ilişkilerinde partnerlerinin vizyonunu genişletir, onları hayatın her türlü ihtimaline karşı hazırlayıp, problemlerine çözüm olurlar. yay burcunun sembolü oktur ve bu okun ucu devamlı yukarıya doğrudur. pozitif bir görüş açısı ile bir sonraki fırsatı görüp, kendini ve partnerini buna odaklar. filozof ve öğretmen olarak bu burç ikili ilişkilerde konuşmaların çoğunu yapıp, her konuda yorum yapacaktır. söyleyeceklerini de pek sakınmazlar ve bazı durumlarda ancak söyledikten sonra pişman olurlar.

    kaynak :(bkz: elle)
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap