7 entry daha
  • orhan kuralımsı bir militanlıkla yaşadığı anlaşılan bu yeşilay başkanı behzat ç.'nin içiyor olmasına ilişkin bir açıklama yapmış, hem de yazılı bir açıklama. tespitleri anlam bozucu ayıklama yapılmamış bir şekilde şöyle sıralanabilir:

    * sigara içen insan aydın sayılamaz.
    * elinden içki şişesi düşmeyen bir polisin kahraman olarak lanse edilmesi, toplumumuza örnek olarak sunulamaz, bu tam bir aymazlıktır. böyle mi gençlere örnek oluyorlar?

    şu örnek olma fetişini bir kenara bırakırsak, herkesi ortalama yapma, hizaya çekme isteği neden bu kadar baskın bu insanlarda bunu anlamıyorum hakikaten. karikatür gibi mi olsun her şey? memoli mi daha gerçek, behzat mı allah aşkına? hayır bir de behzat sorguda dayak atan bir adam, ideal insan olma iddiası taşıyan bir karakter bile değil ki, ona mı takılyorsun? pek sevgili türbe yeşili ay başkanına ricam iki tek atsın, üzmesin kendini ekrandaki karakterler kendisine benzemiyor diye.

    ek bilgi: yeşilayı kuran vatansever aydınlar mazhar osman, şeyhülislam ibrahim haydarizade ve said nursi imiş. şaşırdık mı?
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap