4 entry daha
  • bu iddia oldukça gülünçtür. hatta yanlışlığını birkaç filmden gördükleri ile kanıtlamaya çalışanların durumu daha da gülünç.

    yahudi soykırımı, almanlar tarafından zaten kabul edilmiş, itiraf edilmiş, suçu işleyen naziler tarafından nasıl gerçekleştirdikleri detaylarıyla anlatılmış, yazılmış çizilmiş kabak gibi ortada olan bir katliamdır.

    ama malesef, okumanın, araştırmanın ve sorgulamanın nadir bulunan bir yetenek olduğu türkiye gibi ülkelerde her zaman "gerçekler" için manüplasyon yapma peşinde koşanlar olduğu gibi, bunların her dediğine cehaletinden dolayı inanan milyonlarca insan hep oluyor...

    ikinci dünya savaşında soykırıma uğrayanlar sadece yahudiler değil elbette. benzer açıdan bakıldığında büyük tokyo bombardımanı da, hiroşima'ya atılan bomba da, dresden bombardımanı da kadın ve çocuk ayırmadan sivil öldürme amaçlıdır. japonlar yüzbinlerce çinliyi kesip biçmiştir. tüm bunlarla beraber, sistematik olarak insanları kamplara toplayıp yüz biner yüz biner öldüren almanlardan başka millet de çıkmadı.

    bugün alman aesculap firması dünyanın en iyi cerrahi aletlerini üretir. çoğunun da mucidi yine almanlardır. ürettikleri bu cerrahi aletlerin rakiplerinden çok daha üstün olmasının en büyük nedeni, ar-ge aşamasında çok rahat denemeler yapabilmeleri. her gün alman tıp laboratuarlarına gönderilen kamyonlar dolusu yahudinin nazi doktorları tarafından canlı canlı kesilmesinin ürünü bunlar. her almanın bildiği bu gerçeği dahi inkar edecek duruma gelmişseniz, ne diyeyim size?

    peki almanlar sadece yahudileri mi sistematik olarak yok etmeye çalıştı? hayır... yine almanların "varlıkları gereksiz" düşüncesiyle yok ettiği milyonlarca çingene var. bugün o çingenelerden kimse söz etmiyorsa, bugün onların hakkını savunacak bir devletleri olmayışından. eğer yahudiler bir devlet kurmamış olsaydı, bugün hiçbirimiz yahudi soykırımını konuşmuyor olacaktık. sahi, çingene deyince çoğunuzun tüyleri diken diken oluyor değil mi? bi savaş olsa da hepsini sürsek kurtulsak diyorsunuz...
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap