50 entry daha
  • ilk bölümle çekişir ama kesinlikle 2.bölümden daha başarılı olan film. klasikleşmeye aday olan cidden başarılı 2-3 sahnesi var. sonlara doğru ise gerilim doruklarda geziyor ve adeta nefes alamıyorsunuz.

    ilk iki bölümdeki hatalara düşülmemiş ve iyi bir film çıkmış ortaya. 80 li yıllarda geçmesinin ise filme kattığı bir şey yok. sözün özü iyi bir film olmuş pa3. notumu da 8/10 veriyorum.

    spoilerlara geçersek..

    --- spoiler ---

    -her şeyden önce çarşaf sahnesi inanılmazdı. hayatımda böyle gerilmemiştim. sahnenin etkileyici olmasındaki neden 120 derece dönebilen hareketli kamera. hani şu vantilatöre tutturulan. itiraf edelim bu kamera oyunu hem yenilikçi ve hem de iyi bir fikirdi. süper bir sahne sundu bize. o çarşaf sahnesinde elim ayağım boşandı yeminle.
    -bir diğer "olmuş" sahne ise gökten yağan mutfak idi. bu da iyi düşünülmüş.
    -aslında ikinci bölümü kötüledik ama ikinci bölüm hikayeye çok şey katıyordu. olayların öncesi aydınlanıyor ve asıl amacın bebek olduğu anlaşılıyordu falan. bu bölümde ise kristi'nin anneannesinin her şeyi başlattığını öğrendik. muhtemelen karşı tarafa ilk "söz" orada verilmişti. peki neyin karşılığında o bebek verilecekti? bebeği alınan kristi'nin ablasının bunlardan haberi var mıydı? varsa neden 2005 yılında bu kadar rahattı? yoksa hafızası mı silindi?
    - dördüncü bölümün çekileceği kesinleşti. merak ediyorum hikaye nasıl devam edecek?

    --- spoiler ---
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap