66 entry daha
  • türkiye gibi erkek egemen bir toplumda yaşayan, abisi, babası, dayısı, amcası, erkek kardeşi olan, sırf amı ve memesi olduğu için bu "erkekler" tarafından "namusu" korunması gereken vatan muamelesi gören kızdır.

    namusuna "leke" sürüldüğü bu "erkekler" tarafından öğrenildiğinde şiddet görecek, taşlanacak ve hatta öldürülecek kızdır.

    attığı adımın, aldığı nefesin, konuştuğu telefonun, giydiği eteğin, bluzun, tişörtün, pantolunun hesabını yine bu "erkeklere" vermekle yükümlü kılınan kızdır.

    5 dakika geç kalsa ağzına sıçılan kızdır. azcık sesli gülse orospu ilan edilen kızdır. ne düşündüğü, ne yaptığı, ne ürettiği, nelere inandığı gibi konular önemsizdir. tek önemli olan amıdır, memesidir ve bunlar korunmalıdır. o memeye, ama bir şey olursa olan ona değil üyesi olduğu aileye ve illa ki erkeklerine olacağı için kendisi için bir şey yapmaya hakkı olmayan kızdır. bu ne denle kendini düşünmesi söz konusu olmayan, kendi arzularını yaşamak gibi bir şansı olmayan kızdır.

    etrafı ahlak, namus, patriarka, şeref, haysitet, aile gibi içi boş saçmalıklarla çevrili kızdır.

    bütün bu yarı açık cezaevine benzeyen hayatında sevdiği, arzu ettiği, hoşlandığı erkekle sevişmek isteyen, arzularının arkasından gitemk isteyen, sevdiği adama dokunmak, onunla hem kendi bedenini hem de sevdiği adamın bedenini keşfetmek isteyen ve buna hakkı olan kızdır.

    ancak türkiye'de kadınların bu hakları doğar doğmaz ellerinden alındığını, bu sınırı aşarsa başına gelenleri tahmin edemeyecek kadar mal ve bir o kadar "erkek" olan, abisi, babası, dayısı, amcası, kardeşinden zerre farkı bulunmayan erkeklerin diline sakız ettiği kızdır.

    oral+anal seks yaparken iyi, orgazm olurken iyi olan, ama "iş" biter bitmez anında orospu ilan edilen kızdır.

    bekaret denilen hapisliğe ve bu cendereye inat hayatı bir ucundan yakalamay çalışan cesur kızdır. canı sevişmek istemiş ve buna çözüm olarak da anal seks yapmayı tercih eden kızdır.

    bu hikayedeki mal asla bu kız değildir. bu hikayedeki mal her fırsatta kendisini özgür/demokrat/açık görüşlü diyen ama ortalama bir erkeğin bakışından fazlasına sahip olmayan mal erkeklerin hak etmediği kızdır. bu hikayenin malı mahallesinde, evinde ahlak bekçisi olan, bu kızın ailesindeki adamların birebir kopyası olan erkek/lerdir.

    ağza sakız edilecek bu kız değil, onunla sevişip, ardından bunları yazan erkeklerdir. ille çiğnemek istenecekse ağza sakız edilecek olan bu kız değil bu kızla ilgili şu mide bulandırıcı yorumları yapan erkeklerdir.

    (bkz: türk erkeklerinin namus konusundaki iki yüzlülüğü)
    (bkz: evlenmek için bakire kız arayan erkek)
    (bkz: seksizim)
    (bkz: namus cinayetleri)
    (bkz: aile içi şiddet)
    (bkz: maço)
    (bkz: dağılın lan)
131 entry daha
hesabın var mı? giriş yap