76 entry daha
  • biraz önce kendilerinden bir mail aldığım site. nerden buldular adresimi bir fikrim yok ancak ziyadesiyle ezik bir mail olduğunu belirtmem lazım. copi peyst olarak aşağıda.

    bu maili okuyan kisi, merhaba.

    senden minik bir ricamiz olacak. bundan once de muhtemelen degisik zamanlarda bizden toplamda 5 bilemedin 7 ayri mail aldin. bu mailleri alma suren yaklasik 2 sene civarindadir, dolayisi ile kabataslak bir hesapla sana yaklasik 4 ayda bir kere mail atiyoruz. umarim bu seni rahatsiz etmiyordur. ediyorsa da ozur dileriz(bak cok samimi soyledim bunu)
    ricamiza gelince;
    bildigin uzere(ki bundan onceki maillerde sana bilgi sozluk'u tanitmistik, okuduysan biliyorsundur) bilgi sozluk 8 senelik bir interaktif sozluk sitesidir ve bilgi sozluk'un bir de facebook sayfasi vardir. ancak ne yaptik ettikse begeni sayisini cogaltamadik. bu isin bir puf noktasi var ama biz onu hic bilemedik. daha otesi birileri facebook sayfasini begenince ne oluyor, teknik anlamda bir faydasi var mi, bunu daha da hic bilemedik ama artik bilmek istiyoruz.
    iste bu sebeple asagidaki linkten bilgi sozluk sayfasini begenebilirsen bizim icin cok buyuk bir iyilik yapmis olacaksin.

    simdiden cok tesekkur ederiz(bak bunu da cok samimi soyledim valla).
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap