4 entry daha
  • özelikle iş çıkış saatlerinde zeytinburnu metorbüs durağından pek bir farkı olmasa da çok daha stratejik bir noktada olduğu için biraz daha yoğundur.

    ah ah, bunu ancak yaşıyanlar bilir azizim. 56465464165 kişi bir duraktasın. gelen her metrobüs dolu. bir görevli de çıkıp demiyor ki, şuraya bir boş metrobüs yollayın. yollanmaz. ne gerek var ki? topkapı'dan geçerken mesela sağ tarafta yatan 150 tane boş metrobüsü görürsünüz ama onlar hiç gelmez. siz sıra beklersiniz. 1 kişinin binebileceği boşluğa 150 kişi hücum eder.

    binemediğin gibi bir de önünde seninle taşak geçer gibi, "servis dışı", "garaja gider" yazılı metrobüsler geçer. ben o yoğunlukta geçen her 5 metorübsten birinin neden garaja gittiğini de anlamış değilim. ciddiyim, bilen varsa cevap versin. hayır, birgün yakalarsam ben sorcam bi üst düzey iett yetkilisine.

    bi de bazen metrobüsler durmaz. tam yarısı boş bir metrobüs görürsün karşıdan geliyor. o 56465464165 kişi aynı anda bir oh çeker. zart. o metrobüs o durakta durmaz. önünde böyle tırıs tırıs geçer. arkadan gelen metrobüsü işaret eder. sanarsın ki boş metrobüs geliyor. tam tersi. 1 kişinin bile zor binebileceği yine o kalabalık metrobüsten geliyor.

    işte bir gün, yine bu cevizlibağ durağında, yine o kalabalık anların birinde o durmayan ya da garaja giden metrobüslerden birinin önüne atlicam, kendimi yakıcam. belki ibret alırlar.

    biz insan taşıyoruz diyen insanların, hayvan muamelesi yapması adamın sinirlerini geriyor.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap