11 entry daha
  • "vpn servisi kalitelidir" diyenler pptp nedir, openvpn nedir biliyorlar mı acaba çok merak ediyorum. adamlar openvpn seçeneğini süs olsun diye koymuşlar herhalde. bulunduğum şehirdeki openvpn sunucusu üzerinden bile stabil bir bağlantı sağlayamadım, bağlanabildiğim zaman da hız en fazla 0,5 mbps civarı (isp hızım 16 mbps iken). ha "openvpn olmuş, pptp olmuş fark etmez" diyebilirsiniz, ben de "o zaman şöyle buyrun" derim, peşinden "sırf porno izleyebilmek için vpn'e ne gerek var?" diye eklerim.

    edit: kendilerinden 30 gün koşulsuz ücret iadesi tahhütlerine dayanarak 1 hafta kullandığım hesabımın kapatılmasını ve ödediğim paranın iadesini istedim. "maalesef 10 gb data transferini aşmışsınız, hesabınızı kapatamayız" dediler. "kontrol panelinizde ne kadar data transferi yaptığımı gösteren bir yer yok ki dalyaraklar! ne bileyim ne kadar kullandığımı!" diye çıkışınca "tamam o zaman 1 aylık ücreti keselim, geri kalanı iade edelim" dediler. ben bunu "allahınızdan bulun ibneler, tamam öyle olsun" diye kabul ettiğimde de 1 aylık ücretini sike sike ödemiş olduğum hesabı tamamen kapattılar. bir mail daha attım, dur bakalım ne olacak..

    tekrar edit: hesabı ay sonuna kadar kullanım süresi vererek tekrar açtılar. destek servisleri hızlı çalışıyor en azından.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap