4 entry daha
  • anlattıklarından ülkemizdeki herhangi bir sektöre balta vurmaya çalıştığı değil, toplumun bilinçlenmesi için uğraş verdiği anlaşılabilecek insandır kanımca..

    dün genç bakış programında konuktu... her söz aldığında (belki bazen irrite edici bile olsa), ana fikri hep aynıydı izlediğim süre boyunca; "yanlış buluyorsanız arkanızı dönmeyin, gözünüzü kapamayın, karşı iseniz karşı olun! birşeyler yapın!"

    şu ülkede o kadar çok yanlış yapılıyor ve millet olarak o kadar güzel sineye çekiyoruz ki bu konuda hakkaten aşmış bir durumdayız... sağlık konusu en hassas konu bana göre, ama gene aynıyız işte ben buna şaşıyorum.. kanserden nasıl korunacağımızı falan düşünmeyi bıraktık, toplumca ne zaman kanser olacağımızı merak eder olduk artık resmen...

    soluduğunuz havadan aldığınız besine kadar size sunulan şeyler konusunda bir bilginiz, bir bilinciniz olsun diyor adam, kıçınızı kaldırıp birazcık araştırın, sorgusuz sualsiz her önünüze konulana prim vermeyin , kendiniz, sağlığınız, geleceğiniz için yapın bunu diyor. daha ne desin?!

    inşallah o konuştuğu genç grubunu azcık ta olsa etkileyebilmiştir..
340 entry daha
hesabın var mı? giriş yap