20 entry daha
  • detaylı bir konuya ihtiyaç duymayan bir filmdir. zaten found footage klişesinden gidiyor, yani ellerindeki kameradan temin edilen görüntüler var. bunlar mantık itibariyle yazılmamış senaryosuz şeylerdir aslında. dolayısıyla bu "tür"deki filmlerde ya baştan sona "bulunan" kayıt izlettirilir izleyiciye, ya da o kayıtlardan kronolojiye paralel (bazen de karışık) editlemek suretiyle nispeten senaryosal bir ürün ortaya çıkarılır (izleyiciye öyleymiş gibi bir his verilir demek istiyorum tabii ki).

    --- spoiler ---
    bunun yanında ben gençlerin yaşadıkları şeyleri oldukça inandırıcı buldum. yani o muhteşem güçleri elde edince bununla deneyler yapılması, eğlenmeleri vs gayet olası şeylerdir. zamanla bunların kötüye kullanılması da normal bence. kompleksli ve sorunlu bir çocuğun etkili bir travma sonrasında kafayı sıyırıp ciddi zarar vermesi de çok normal ve olası. ama bunun iki arkadaşının pure good şeklinde takılıp liseli olduğu halde bunu lehlerinde kullanmayı düşünmemesi pek normal deil efil efil sinefil dostlarım.

    hoşuma giden bir konu: tibet seyahati. iyi şekilde bağlamışlar bunu bence.

    hoşuma gitmeyen. devam filmi çekilecekmiş gibi bir his vermesi (kalan elemanın, arkadaşları için bu konuyu sonuna kadar araştıracağını ifade etmesi). ben filmi beğendim ama temelde tek bir film olarak düşünüldüğü çok belli.

    --- spoiler ---
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap