2 entry daha
  • is amina koyim is. siktimin sehrinde en sufer yabanci menseili, vergiden muaf sirket 10 senelik muhendise 4000 tl zor veriyor. 4000 tl para mi lan it oglu it.

    edit: kotulemeyin olm, sizi de goruruz 10 senelik muhendis olup adam gibi para kazanamayinca. okul oku dediler okuduk, ciktik kimse sikine takmadi neden? tecrube lazimmis. surunduk bokun camurun icinde 10 sene tecrube kazandik, nooldu, piyasa boyleymis. sikeyim piyasanizi amina koyim. izmir'de 4000 tl yetermis, bi de 2000 tl kazanan hatun bulur evlenir gul gibi yasarmisim. siktir. ele gelir bi semtte olmus 2+1 90 metrekare ev 250.000 tl. krediye girsen geri odemesi 400.000 tl'ye dayaniyor. olmus sokakta gorsen yuzune bakmayacagin araba 40.000 tl. olmus benzinin litresi 5 tl. he amk 4000 tl iyi para, he.

    edit 2: millet yazmis, 4000 lira alsam etsem dunya bana guzel diye. iste bu adamlar yuzden piyasa boyle zaten. olm bakin, ne kadar domalirsaniz o kadar skerler. birakin artik domalmayi, hakkinizi isteyin, hakkinizi arayin. yalan mi yukarida yazdigim fiyatlar? 100.000 tl'ye duzgun ev var da biz mi begenmiyoz? araba niye luks lan bu memlekette, araba dedigin ihtiyac amina koyim. olmazsa olmaz. duzgun, aydinlik, kisin iyi isinan yazin serinletebildigin bir ev, iyi yemek, dozunda eglence gibi sosyal olanaklar, duzgun saglik hizmeti, cocuguna duzgun egitim, bunlar insanca yasamanin gerekleri. memlekette kimse bunlara ulasamiyo diye ulasabildigin kadarina sukretmek ne demek olm? isteyeceksin, buna da sukur diyip kirip kicini oturmayacaksin. tekrar ediyorum bunlar luks degil, insanca yasamanin geregi lan. bu nedenle bunlara ulasacak paranin pesinde olmak, bu gereksinimleri saglamayacak parayi begenmemek te normal. isin kotusu bu elimdekiyle yetineyim haci, bunu bulamayanlar da var adamlari yuzunden biz got altina gidiyoz, senin yerine bu isi yapacak daha ucuz adam var diyolar, yoksa surunun amk bana ne.
124 entry daha
hesabın var mı? giriş yap