10 entry daha
  • sabaha kadar kardeş kardeş yatılmış olabilir! amma velakin -ben, en azından- o yataktaki erkek adamın rahat rahat uyuyabildiğine hiç emin değilim! sağlığa ve insan haklarına aykırı bir durum bu arkadaş! uyunur mu ulan öyle? nereye uyuyorsun? nasıl uyuyorsun? yatak ortamı ulan bu! ben yalnızken bile, yatağa girdiğimde hareketleniveriyorum birden; öyle aklıma kukular, memeler falan geliveriyor hemen! o memeler ve kuku(*lar) yanıbaşımdayken, nasıl rahat uyuyayım ben? fizyolojiye nasıl karşı durayım? hı? bilim ulan bu! gayet bilimsel olarak çiftleşmek isteyiveriyorum ben de işte!

    hiç unutmam; yaş 14 falan! bildiğin döl makinasıyım anasını satayım. fışkırtıyorum herr bi yere! herrrr bi gün 4 posta patlatıyorum! yediğimin çoğu götümden değil, sikimden çıkıyor afedersin! işte öyle bi dönem, bi aile dostumuzun 16 yaşındaki koca memeli kızını benimle aynı odada yatırmışlardı, bi gece! bak! aynı yatak falan değil ha! aynı oda... kangren oluyordum az daha, amına koyayım! kız "iyi geceler" dedi, ışığı söndürdü, yatağa girdi vee, zaten nadiren inen çüküm birden bildiğin kazığa döndü! gece 2 oldu, beynime hala kan gitmemiş... gecenin 2'sinde, el evinde tuvalete gittim de anca patladım peş peşe 2 kere! kesmedi, yatağa döndüm, yorganın altında bi daha patlattım! yaş 14 ulan! masumsun sözde!

    şimdi, şu yaşta; hele bir kadın olacak yanımda, aynı yatakta..! açık söyleyeyim arkadaş; ben şahsen acımıyorum! denk getirdiğimde siki(veri)yorum direk! yani, baktım olmayacak (işte), -olmaması gerekiyor ya hani- battaniyeyi yere seriyorum, yine de başka bir odada yatıyorum o gece! bulaşmıyorum! hayatımda seviştiğim tüm çirkin kadınlarla, aynı yatakta masum masum yatarken seviştim ben arkadaş! öyle de ibretlik anılarım var hani! yapmayın o yüzden! sevişmeyecekseniz, karşı cinsinizle aynı yatakta yatmayın! ama aynı yatağa girince de acımak yok arkadaş! karşı cinsten iki arkadaşın aynı yatakta yatmasının kardeşçe bir yanı yok, demek istediğim! en azından benim kitabımda yok! fiziksel hasar olmasa bile, beyinsel hasar büyük bu işte arkadaş! çünkü ben bilirim en çok acısını, 14 yaşında bir gece, beynine 3 saat kan gitmediği için yarım akıllı kalan masum bir çocuğun, ta kendisi olduğum için! masal anlatmayın bana! kardeşlik türküleriyle gelmeyin!

    yapmayın kardeşim! yapmayın! kendinizi kandırmayın!

    zamanın ötesinde hızlı bir edit:

    - ilk taşı en masumunuz atsın, ulan ibneler!
351 entry daha
hesabın var mı? giriş yap