208 entry daha
  • sırf ekşi sözlük'te yerden yere vuruluyor diye izleyeceğim filmdir. eğer bir şey iyiyse, ekşi sözlük'te itin götüne sokulur arkadaş bu bir gerçek. bok atmak için sözlük yazarı olan insan modeli etrafta, her yerde...

    yönetmen belli. watchmen efsane olmuş. senaryoyu da hafif spoilerlerden kestirebiliyorsun. millet ekşın sahnelerine oha demiş. e bütçe ortada. daha ne ister insan.

    izleme sonrası edit: bu filmi beğenmeyen siktirsin gitsin twillight izlesin. fantastik sinemanın baş tacı edilesi, son yıllardaki en iyi filmlerden bir tanesi bence. klasik sonu belli filmlerden tutun da, fantazi diye iki sikindirik büyü, sözde büyücü olan filimlere kadar milletin ayıla bayıla izlediği onlarca filmi cebinden çıkarır.

    ayrıca, ergen filmi, am göt meme diyenler de bence gözleriyle değil de cinsel organlarıyla izliyor filmi. bu söylenenlere inanıp izleyecek varsa hemen küçük bi spoiler çakayım; "kızların alayı çirkin hacı! boşuna izleme!" git spartacus izle, game of thrones izle. orda daha çok var am göt meme. (yazar bu kısımda dizilere bok atmıyor, kıyaslamada bulunuyor. anlayana tabi.)

    velhasıl, izlenesi bir film. sürükleyici. ekşın kısımlarındaki "ööeeh" kısımlarını "fantezi" boyuntan bakabilirseniz, tadına doyamazsınız filmin. o derece.
93 entry daha
hesabın var mı? giriş yap