715 entry daha
  • ellerin mi yakın, mutsuzluk mu uzak, bilemedim şimdi. hoşgeldin.

    ***

    hiçbir hikaye, diğerine benzemez sevgilim ve bence bu dünya bu yüzden güzel. her şarkıyı seninle yeniden dinleyeceğim hiç eşlik etmeden. hiçbir filmi görmemiş gibi izleyeceğim. mucize bu dünya, bilmiyor kimse, bu dünyayı seninle çok seveceğim. ve ellerin, bende kalsa olur mu? saçma bir soru mu bu şimdi, mantıklı olunca mutlu olunur mu sevgilim? beni çok seviyorsan napalım, başka çare yok, mutluluktan ağlasam olur mu?

    istanbul, kalabalık, bir pazar günü, beyoğlunda, bir masayı bir başına işgal ederken üzülüyor insan. garsona, otur n'olur, söyle, mayıs mı sıcak, hayat mı güzel diye sorasım var. kızkulesi, bildiğin yalnızlık, dışardan güzel sevgilim, içi kapkaranlık, bir gemi olsa da, üsküdara geçsem diyor insan. güzel hikayeler uyduruyorum içimden, sokaklar, çiçekler, topuklu ayakkabılar, belki de şimdi aramızda olan denizler. benim hikayelerim içinde hepsi çok güzeller. bir bilsen.

    aklına gelince ben, gülsen olur mu? sıra sayı sıfatlarına aldırmayan beşiktaş taraftarı gibi, pazarlık etmeden sevsen. çıkar gözetmeden. bazı maçlar istediğimiz gibi bitmiyor sevgilim, takım mı idmansız , durum mu ofsayt, bilemem. ofsayt genel olarak bildiğim bir şey değil, alalım bu maçı ve atalım saatleri , sevdiğim insanların saate bakmaları üzücü müdür, nedir.

    ***

    ömür mü kısa, gözlerin mi güzel, bilemem ama geldiğinde bu hayat yetmeyebilir.
896 entry daha
hesabın var mı? giriş yap