46 entry daha
  • bugün kulak iltihabı şikayetiyle kendisine ilk kez gittim. bilgisayarında yazan bilgilerimi ısrarla bana teyit ettirirken bir yandan bir kağıda bir şeyler yazıyordu. muayene sonrasında beni kadın görevlilerden birine yönlendirdi. kapısı ağzına kadar açık bir odaya girdiğimde kadın bir kaç bilgi almak istediğini söyledi, peki dedim. ama tuhaf tuhaf kalkıp üzerimize kapıyı kapadı, beni de yanındaki sandalyeye oturttu.

    adım, mesleğim, kronik bir hastalığımın olup olmadığı,kullandığım ilaçlar gibi rutin sayılabilecek sorulardan sonra bir anda

    "ilk reglini ne zaman oldun?"
    "kaç gün regl oluyorsun?" gibi sorular sormaya başladı.

    ondan sonra "evli misin?" dedi, "hayır" cevabını alınca da çok çok kısık bir sesle "cinsel hayatın var mı?" diye sordu. "evet hatta hamileyim ama mesaj atma hiç boşuna, bizimkilerin haberi var" diyecektim,sustum. sorguya alınmış olmanın gerginliği bindi üstüme bi anda, olay çıkarmayayım dedim. ondan sonra sorduğu bütün sorulara yalan yanlış cevap verdim çıktım.

    bu ne arkadaş? hani yalanlamışlardı biz öyle bilgiler istemiyoruz diye? aile hekiminin esrarengiz davranışları, beni apar topar bir yere gönderişleri, üzerime kapatılan kapının ardında saçma sapan sorular... fişlendim geldim.
248 entry daha
hesabın var mı? giriş yap