6 entry daha
  • öncelikle, adımı sol frame'de görünce başıma bir iş geldi sandım. #29313831de ifade edilen entry'nin tamamı için (bkz: #29310273)

    tabii ki geri adım atacak bir şey yok. freud bir sürü hata yapmıştır, ama bu evrim teorisi için darwin neyse psikoloji/psikanaliz için de freud odur dedim vs. buradan çıkarılacak aşikar netice, tabii ki dediği bir ton bir sürü doğru şey olduğu yönünde olacaktır. ama işte, excerpt edilince tabii ...

    tabii, ifadelerin tutumu gayet şeffaf (bkz: sweeping generalization), (bkz: base rate fallacy) (bkz: argumentum ad nauseam), cevap vermeyince ise olacak; (bkz: argumentum e silentio)

    bir entry girdim ve hayatım değişti diyemeceğim, ama #29305600da son paragraf olmamış. ne gerek var kişisel olmaya? tabii belden aşağı olduğu için üzgünüm ama artık editlesek olmaz. özür dilesek ne fayda? ben başlattım gibi hissediyorum yani.

    seksist/homofobik gibi yaftaları tabii ki hak etmediğimi düşünüyorum ve bu yaftalardan hoşlanmıyorum. ama hasbelkader ithama ilk başlayan benim. nick altım doldu. tabii bir sürü şeyler diyoruz, kimine çok dikkat ediyoruz, kimi ise belirgin biçimde yanlış prezente ediliyor. atıfta bulunulan entry'lere söyle bir göz gezdirmek zaten kafi olacaktır. ama ben alelade, göz önünde olmayan, yılda 70 - 80 entry giren bir yazarım ve açıkçası kimsenin de merak ettiğini sanmıyorum.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap