• kendisi hala hürriyet.com.tr'de çalışıyor mu merak ediyorum. star'ın haberine göre aa yazısı sonrası ayrılmış. star'a zerre itibarım olmadığı için bilginin yalan olduğunu düşünmek istiyorum.

    edit: polocan uyardı, kendisi hürriyet'ten ayrılmış:

    "haber 'tutmadığı' için değil sol gazetesi'ne geçeceğim için işten ayrıldım"

    haber 10, timetürk gibi akp yanlısı sitelerin ve anadolu ajansı yönetiminin hedefi olan örnek, yapılan haberlerde ırkçı bir biçimde nusayri kökenli olarak tanımlandı. yandaş basın, örnek'in “haberin tutmaması” nedeniyle hürriyet'ten istifa etmek zorunda kaldığını iddia etti.

    konuya ilişkin sol portal’a yaptığı açıklamada hürriyet gazetesindeki işinden ayrılmasının nedeninin “haberin tutmaması” olmadığını belirten örnek, hürriyet gazetesi yetkililerine 1 ay önce işten çıkacağını açıkladığını ve 1 ekim’de çıkacak sol gazetesi’ne geçeceği için bu kararı aldığını söyledi.

    anadolu ajansı genel müdürü’nün, yaptığı habere ilişkin açıklamalarını okuduğunu belirten örnek, bu açıklamaların “aa’dan sert cevap” şeklinde haberleştirilmesine bir anlam veremediğini, çünkü haberde ortaya koyduğu gerçeğin hiçbir biçimde çürütülemediğini ifade etti.

    devamı burada
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap