• kendisi hala hürriyet.com.tr'de çalışıyor mu merak ediyorum. star'ın haberine göre aa yazısı sonrası ayrılmış. star'a zerre itibarım olmadığı için bilginin yalan olduğunu düşünmek istiyorum.

    edit: polocan uyardı, kendisi hürriyet'ten ayrılmış:

    "haber 'tutmadığı' için değil sol gazetesi'ne geçeceğim için işten ayrıldım"

    haber 10, timetürk gibi akp yanlısı sitelerin ve anadolu ajansı yönetiminin hedefi olan örnek, yapılan haberlerde ırkçı bir biçimde nusayri kökenli olarak tanımlandı. yandaş basın, örnek'in “haberin tutmaması” nedeniyle hürriyet'ten istifa etmek zorunda kaldığını iddia etti.

    konuya ilişkin sol portal’a yaptığı açıklamada hürriyet gazetesindeki işinden ayrılmasının nedeninin “haberin tutmaması” olmadığını belirten örnek, hürriyet gazetesi yetkililerine 1 ay önce işten çıkacağını açıkladığını ve 1 ekim’de çıkacak sol gazetesi’ne geçeceği için bu kararı aldığını söyledi.

    anadolu ajansı genel müdürü’nün, yaptığı habere ilişkin açıklamalarını okuduğunu belirten örnek, bu açıklamaların “aa’dan sert cevap” şeklinde haberleştirilmesine bir anlam veremediğini, çünkü haberde ortaya koyduğu gerçeğin hiçbir biçimde çürütülemediğini ifade etti.

    devamı burada
  • gazeteci gibi gazeteci, mesleğinin onurunu koruyan, maalesef soyu tükenenlerden biri.
  • evrensel'e gazetecilik dersi vermiş. ayar ayar üstüne binmiş.

    http://haber.sol.org.tr/…meye-kalkarsa-haberi-71218
  • itüsözlük'teki bi entry'sinden ötürü 1 yıl 2 ay ceza almış sonra o cezaya bişey olmuş 5 yıl denetimli serbestlik tedbirlerinin uygulanmasına karar kılınmış -hukuktan hiç anlamıyom ki :/ -

    http://haber.sol.org.tr/…le-1-yil-2-ay-hapis-cezasi
  • başarılı gazetecidir. bir nevi sus payı nihayetinde 1 yıl 2 ay ceza verildi. hukuk, "ileri demokrasi"nin yine çok ileri gitmesinden kaynaklı haksız bir karar vermiştir. şaşırtmamıştır.

    edit: "sus payı" değil susturulma olacak.
  • beni dumura uğratan haberi az önce görmeme sebep olmuştur kendisi. kısacası bu memleketten siktir git diyorlar.
  • ileri demokrasi örneklerine maruz kalan gazeteci. ortada hakaret yok. görüş var sadece.
  • hakkında verilen ceza münasebetiyle öğrendik ki buralarda işsizlik, rüşvet, adam kayırma ve kadrolaşma yoktur.
    bence varsa da kemalist statükonun eseridir. ileri demokratlar sütten çıkmış ak kaşıktır. aksini iddia eden ergenekoncudur.
  • ağır cezada yargılayamadığı durumlarda, ceza verip hükmü ertelemeyi taktik ilke olarak benimseyen ileri yargının son mağduru onurlu gazeteci. böyle böyle irade kırmaya çalışıyorlar artık...
hesabın var mı? giriş yap