1 entry daha
  • futbolun nesinden anlanacak bir anlasam? sanki ultra zor bir olay oyunu kavramak, kuralları öğrenmek. sanki uzay'ın sırrı çözülecek ki o bile çözüldü. böyle garip bir anlaşılmazlık, garip bir ulvilik katılıyor futbola. sadece erkek beyninin kavrayabileceği karmaşıklıkta bir olay sanki. lan okuma yazma bilmeyen, ıq'su sınırlarda olan bir dolu adam futbol'u konuşuyor, sizin deyiminizle anlıyor de biz niye anlamayalım. adam iddia programına bağlanıyor, 2 tane üstüste düzgün anlaşılır cümle kuramıyor ama bilmem finlandiya ligindeki bir takımın analizini yapmaya çalışıyor. çok zeka gerektirmiyor yani, çaktın? ilgi ile alakalı bir şey bu. boş vakitle.

    ey kadınlar anlamaz şabalakları, futbol basit oyun, basit bir oyun olduğu için de bu kadar çok taraftarı var, bu kadar büyük bir sektör. anlaşılmayacak bir yanı yok.

    en çok bayıldığım da kendilerine destek sağlamak için ofsayt??? ofsayt ne söyle bakalım diye debelenmeleri. gözleri falan parlar bu arada. aman ne zordur ofsayt. size göre en zoru ofsayt işte, gerisine ne diyeyim.

    daha önce de bir yerlerde belirtmiştim, mesele kadınların anlayıp anlamaması değil, iktidar savaşıdır iki cins arasındaki. erkekler kendilerinin anlayıp da kadınların anlamadığı şeyleri olmasından mutluluk duyarlar, g.tleri kalkar (egosu okşanır diyecektim ki bu zihniyet karşısında o kadar da kibar olmaya gerek yok, g.te g.t diyelim biz.) futbolu da onlardan sanırlar. dediğim gibi olay vakit ayırma, boş zamana sahip olma meselesi.
    ayrıca anlayanları da görüyoruz, birinin ak dediğine diğeri kara diyor, taktikler havada çarpışıyor, bir dedikleri diğerini tutmuyor, en basit penaltı da bile uzlaşamıyorlar.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap