32 entry daha
  • başlangıcı ve sonu olmayan bir tutkuydu benimki. ne geldiğini fark ettim, ne de gittiğini kabullenebiliyorum. platonik kelimesinin gerçek anlamının beklentiden uzak olduğunu okumuştum ve dedim ki, evet yaşadığım bu olmalı. seni ilk gördüğüm an aklımda benim. aklımdan çıkartamıyorum değil ama aklıma geldiğin zamanları seviyorum. insanların sen zaafımı bilmesini ve bir şekilde seninle aynı isme sahip birinin lafı açıldığında bana göz kırpmasını da seviyorum.

    ne halim varsa gör istemiştim oysa ben. her sabah sana uyandığımı bil istemiştim. yakınında olabildiğim günler, bana baktığın ve gülümsediğin her anı ama her anı küçücük kağıtlara yazıp sana vermek istemiştim. hiç plan yapmadım bunlar dışında. ve bazı geceler yalnız kaldığımda seni arayıp sadece 'gel' demek istedim. olacak ve biteceğin önemi yoktu. belki de bitmesiydi istediğim. bilmiyorum. sana dair emin olduğum tek şey, her defasında, seni gördüğüm karşılaştığımız her anda, ilk günkü gibi atması kalbimin. ve ben bu histen asla vazgeçmeyeceğim.

    hayatım boyunca istediğim her şeye sahip oldum ben. sonra bi baktım, birine ait olmuşum ve ona ait olmak sahip olunabilecek en güzel şey.o bunun farkında değil ya da daha kötüsü umurunda değil. cevabını asla bilmek istemediğim bi soru bu. hiç kazanmadığım için neyi kaybettiğimi de bilmediğim bi oyunmuş gibi.

    23 yaşımdayım şimdi. ve bu yaşıma kadar yolda gördüğüm birine karşı dahi içimde kalan, söyleyemediğim sözlerim yok benim. hiç yok. aklımda kalan ve yapamadığım. şuan şu dakika kapansa mesela gözlerim, derim ki evet zamanı gelmişti. öylesine dolu öylesine aklıma geldiğince yaşadım hep. bi sana söylemedim, bi sana belli etmedim. nedenini sorgulamıyorum. gerçek geriye kalandır ve senden bana tek bir şey bile yok. paylaştığımız ortak tek bir anımız yok. benim sana adadığım ve senin asla bilmediklerin var sadece.

    şimdi düşünüyorum da bunca sertliğimin bunca duygusuzluğumun arkasında sana hissettiğim ve asla değişmeyen o his benim insan kalan yanım gibi. hissedebildiğime dair bi iz. beklentilerimden en çok soyunduğum an. iyi ki doğdun. varlığına da iyi ki'ler sığdırabilmek isterdim ama yapamıyorum. iyi ki bir yerlerde gülümsüyor ve yılda kesinlikle 1 defa karşıma çıkıp gülümsetiyorsun beni habersizce. iyi ki doğmuşssun.

    edit: çok msj aldım teselli amaçlı ama keşke varolan birine yazılan şeyler olsaydı. panik yok, sakin.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap