• internet caginin yukselmesi ile buyuyen bir kitle. gerci internetten bagimsiz ornekleri de mevcuttur. ilk tani$manin olu$ma ve muhabbeetin geli$me $ekli itibari ile sonradan ili$ki konseptini degi$tirme konusunda gec kalinan durumlarda ya$anir. cok istisnai bir kitledir bu onceden saptamak lazim. nette forum, seviyeli sohbet falan derken, sanat, sosyoloji, dantel, gotik, klasik muzik sohbeti yapan ve kafalari uyu$an bir cift sonralari goru$meye ba$lar. e yaz aylarinin verdigi bir hormonal durtu ile ne olur, bunyeler anlar ki gotikle barokla bazi $eyler tatmin olmaz. daha onceden, ozelllikle tani$ikligin ba$larinda seviyesiz ili$kiler, cinsellik merkezli ili$kiler falan direk veya dolayli olarak yadsindigindan (klasik bir dantel yakla$imidir bu) "- gel toku$turalim..." da denemez.
    o kadar resimden, sanattan bahseden adam zaten sevi$mez gibi bir karakter koyar ortaya. kadin bir beyindir, entellektuel birikimdir. kukusu yoktur sanki.
    bunlar cok iyi arkada$ olur. birbirlerini arzularlar ama onceden atilan bir ton karakter geregi sevi$emezler. kangren olur. muayyen donem muayyen donemi izler, mevsimler degi$ir sevi$ilemez.
    yogun alkollu bir gece biriktirilen tum bu potansiyel, tek gecede di$ari vurabilir... tual bedenler, metafora kapilip gider. hislerin di$avurumu, bedenlerin izdu$umleri ile kesi$ir. pragmatizm diyalektirigin onune gecer.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap