1 entry daha
  • üzerime saldırmak üzere olmayan hiçbir köpekten korkmayan bir insan olmama rağmen acayip ayar olduğum tiptir. hatta köpek sahibi olduğum için bir kat daha ayar olduğum tiptir.

    arkadaşım anladık, köpeğin eğitimli. seninle beraber yürüyor, dur deyince duruyor, saldırmıyor, ısırmıyor, bilmem ne de, fobi diye bir şey var. yükseklik fobisi olan bir insana düşmeyeceksin diye garanti verip 20 katlı bir binanın tepesine çıkarabilir misin? klostrofobisi olan bir insanı tabutun içine sokup "ben şu delikten oksijen veriyorum. söz ölmeyeceksin." diye ikna edebilir misin? hayır, tabii ki.

    hadi bunu geçtim.* ben de köpeğimi gezdiriyor olabilirim. seninki oynamak için benimkinin yanına gelince, benimkinin korkudan ya da başka bir nedenle seninkini ısırmayacağını garanti edebilir misin? hayır, tabii ki. benim köpeğim tasmalı olduğu için çekip kontrol altına alabilirim ama sen, can havliyle kendine saldıran bir köpeği parçalamak üzere olan köpeğini nasıl tutmayı planlıyorsun?

    tek bildiğin "bir şey yapmaz, korkmayın" demek. kendim için korkmuyorum arkadaşım. inan, senin için korkuyorum. zira bir gün, bir yerlerde kadın olduğumu unutup birinize allah ne verdiyse girişeceğim.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap