• http://www.otekisinema.com/seytan-i-racim/
    öteki sinema tarafından çok haklı olarak temkinli yaklaşılmış film. açıklamasını da yapmışlar. öteki sinema temkinli memkinli bir şekilde yaklaşmış, benim ise kıyısından köşesinden geçmeyeceğim bir film olacak.

    cine filan inanmadığımdan da değil, korku filmi izlemeyi severim, ancak tanıtımında 15 aralık 2012'de çekimlere başlanacağı, 19 nisanda da gösterimde olacağı yazıyor. 4 aylık süre içerisinde kurgusu filan yapılacak, her bir şeyi tamamlanacak, gösterime bile girecek. bu bile benim için kötü bir film olacağını söyleyen işaretler.

    yine tanıtımında bahsi geçen gerçek cin ve ifrit çağırma seanslarına da takıldım.

    cin gelmezse gerçek cin çağırma seansının bir esprisi olmaz.

    cin geliyorsa bu seanslarda umarım filmin çekim süresinde yapılan seanslarda cin gelir, yoksa film yalan olur.

    eğer daha önce çekilen (film için veya değil) cin çağırma seanslarının arşiv görüntüleri kullanılacaksa o cinin kendilerini çarpmayacağından nasıl bu kadar emindir film ekibi?

    eğer film için daha önce (ön çalışma diyelim) cin çağırma seansları yapıldıysa ve cin ile 15 aralık sonrası için filme gelmesi için anlaşıldıysa ne işin var arkadaşım senin filmle filan. cini başka şekilde kullanmanı tavsiye ederim.

    19 nisan'dan bir hafta öncesinde de filmin çekimi sırasında ne kadar zorlanıldığını filan belirten açıklamalar da bekliyorum film ekibinden.

    eğer gerçekten filmde gerçek cin çağırma seansları ve cin görüntüleri olacaksa bu yazdıklarımdan sonra beni de cin çarpabilir bunun da farkındayım!

    evet filmi izlemeden iki satırlık tanıtımla bu kadar yazabiliyorum, sen bir de benim film izlemiş halimi gör!
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap