27 entry daha
  • 1 ocak 2013 tarihi itibariyle işyeri hekiminden, eğer yok ise devlet hastanelerinden alınabilen rapor. gerçi kesin değil, deneyip göreceğiz.

    bugün evraklarımı tamamlamak üzere yola çıktım. önce kadıköy'deki dispansere gittim, aile hekiminden alman gerek dediler. aile hekimimi hiç görmediğim için dispanserin yakınındaki kızılay'a gittim, ancak kızılay'ın yerinde yeller esiyordu. neyse güç bela aile hekimimi öğrenip yanına gittim bakalım kimmiş neymiş diye. adam demez mi 31 aralık'ta gelseydin raporunu verirdim, hadi şimdi güle güle. o sırada şekerim düştüğü için pek hatırlamıyorum neler oldu. son duyduğum şey doktorun yüksek perdeden "hemşiree" nidası oldu. tansiyonuma bakıldı, şekerli su içirdiler. evet aile hekimim verdi, sizin sağlık politikanızı öhöm neyse. doktorum pazartesi sabah 12 saat aç gel şekerini kontrol edelim dedi. o zamana kadar ölmez sağ kalırsam giderim umarım.

    pazartesi günü hastane yollarına düşeceğiz bir de. orada da aile hekimine gitmen gerekiyor derlerse hiç şaşırmam. sağlık politikanızı seveyim demiş miydim?
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap