6 entry daha
  • seneye kovulur muyum, yoksa malzemeci mi yaparlar beni bu kulube cok merak ediyorum demisim en son. sezona da kontratim yenilenmeyerek basladim, bir diger deyisle kibarca kovuldum.

    bu noktada kulube oturttugum sikici ve igrenc de olsa bir felsefe vardi, emeklerim gozumun onune geldi ve retire etmeye kiyamasam da kendimi uzunca bir tatile yolladim. yeni bir menejer ekledim ve ikinci sezonuma basladim.

    hemen hemen tum kadrom gitti maaslarini veremedigimden. eyvah bu sezon siki tuttuk dedim, cunku yerlerini dolduracak adamlar da bulamiyoruz. gucumuz yettigince asistan ne onerdiyse, ben ne bulduysam imzalattim. arsenal'in 6.lig hali gibi olduk, cok genc ve asistanin ongordugu uzere potansiyellerini yansittiklarinda bir ust ligi bile domine edebilecek adamlarimiz vardi kagit ustunde. eldeki bir kac kilit pozisyondaki adamlari da kulupte tuttum son wageleri vererek, ve sonrasinda pre-season'a basladik yusuflayarak.

    napicaz ne edicez diye debelenirken sahayi napalim yine maximum tutalim mi diye soru sordu oyun ve o an kafamda akp'den daha buyuk bir ampul olustu. ulan elimde 6.lig oyunculari var, ben sahayi neredeyse 120'ye 80 yapmisim, adamlarin stamina ortalamasi 5 etmiyor, ben bi de futbol oynamalarini bekliyorum. en kucuk noluyor bu yesilini sevdigimin sahasi dedim ve small'a bastim. 120'ye 80 olan saha oldu 91'e 70. ataturk olimpiyat stadi gorunumunden, bizim mahalledeki halisahaya dondurdum olayi yani.

    elimdeki kadro, gecen seneki kadrodan kalite olarak en az 2-3 gomlek dusuktu. baya bi tirsarak, gecen seneki sistemi de koruyarak basladik sezona. kiralik oyuncu arama isinin bokunu cikardim ve faydasini da gordum, gayet guzel oyuncular kiraladim fakat kadronun kalan kismi (4 long term kiralik adamim vardi) capulcudan hallice adamlar. olacagina varir dedik ve sezona basladik.

    0-0'lar, 1-0'lar beklerken takim barca gibi top yapmaya bol gollu maclar cikarmaya basladi. 2 yeniyoruz, 1 yeniliyoruz, neredeyse hic berabere kalmiyoruz ve daha da onemlisi maclarda izlenicek pozisyon oluyor lan ?! boyle gotum gotum sevinirken once yildiz santraforum 5 ayligina sakatlandi, sonra sag kanat ben 1.5 ay yokum aga dedi ve oyle got gibi ortada kaldim. altyapidan adamlarla maca ciktik kiralik replacement bulana kadar.

    haliyle de takim once orta siralara demir atti, kiraliklar alisti sehire, kadro alisti birbirine derken bi 10-15 mac gecti ve sonra yukselisimiz basladi. oyle bi yukseldik ki tutamadilar bizi.

    http://i.imgur.com/gc8i5yh.png

    hasiktir lan acik ara yapmissin ne abartiyorsun zorlandik ettik diye kafa sikiyorsun diyeceksin biliyorum ama hic de oyle olmadi, ibneler son 3-4 hafta biraktilar pesimi. 4 hafta kala herkes kafa kafayaydi, 4. ile 1.'nin ayni puani vardi yani. kac hafta averajla lider bitirdim bilmiyorum. ama kanitlayabilirim bu durumu.

    http://i.imgur.com/zdfyc6a.png

    tirnaklarimizla kaziya kaziya ciktik zirveye yani.

    kadromuz sik gibi oldugu icin 3 aylik kiralama kotami sonuna kadar kullandim. (8 tane) faydasi da dokundu, beni tek gicik eden sey, 6.ligde yedek klubesinde 5 adam oturtabiliyorsunuz, dunyanin en malca kurali. daha da malcasi kadroya en fazla 5 adet kiralik oyuncu koyabiliyorsunuz, bir ara sakatliklar da sag olsun hangi kiraliklari oynaticam diye her mac oncesi 10 dakika istisare yapiyordum kendi kendime.

    long term loanlarimdan forvet olani costu, gol kralligini 1 golle kacirdi -ki o da bence saibeli, adamlar playoff gollerini de dahil ediyormus haksizlik- digerleri de yildizlasmasa da takimi iyi idare ettiler. play-off'a kalmaktan cok korktum cunku kadrom genis degil, kadromun yarisi altyapi oyunculari yarisi kiralik, play-off zamani short-term loan'larin hepsi geri donucek, 5 atar yollarlar diye az tirsmadim. ama lider olduk sike sike.

    fa cup'ta 2.turu gorduk, fa trophy var bir de, orda da 2.turu gorduk ama ilginctir fa cup'tan daha zor geliyor bana fa trophy. niye anlamadim. gecen sene ilk turda cakip yollamislardi.

    an itibariyle bir sonraki sezona gectim, blue square premier'deyiz ve kimi nasil alirim onun hesabini yapayim derken 30 haziran oldu bile. 1 tane adam alabildim. dusmemeyi nasil becericez merak ediyorum. simdilik planim kadroyu koruyup saglam kiraliklar bulmak. korudugum kadro da kadro olsa anasini satayim. neyse.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap