6 entry daha
  • igrenc bir hizmet anlayisi olan mekan. paranla rezil oluyorsun:

    1- aralik ayi icerisinde geldigimizde garsonun yanimiza ugramasi 40 dakikayi buldu. bunu kendisine kibarca bildirdigimizde bize isyankar bir sekilde "bu kadar masaya tek basima bakiyorum!" diye cikisti.

    bunu garsonun gecirdigi "zor bir gun"e yorduk.

    2- aralik ayi icerisindeki ikinci ziyaretimizde siparisimiz yine gec alindi ve siparis ettigimiz peynir tabagi kendi aralarinda "musterilerin onunde olmayacak kadar samimi" sakalasmakta olan iki genc garson tarafindan unutuldu. siparisimizi kibarca tekrar hatirlattigimizda ise garson herhangi bir ozur dilemek veya mahcubiyet gostermek bir yana "ne acele ediyorsunuz ki?" dercesine arkasini donup gitti.

    bu durumu garson arkadasla bir surtusmeye girmemek adina barda calismakta olan hanimefendiye kibarlikla bildirdim.

    3- ocak ayi icerisindeki ilk ziyaretimizde yine oldukca yavas bir servis karsiladi bizi.

    4- bu tecrubelerin en kotusu olan sonuncusu ise garsonun 1 saate yakin bir sure siparis almamasi, aldigi siparisi yanlis getirmesinin ardindan yurtdisindan davetlimiz olan arkadasimin ustune sarap dokmesiyle devam etti. ardindan da utanmadan "beni acele ettirdiniz" diye cikismasi gecenin tuzu biberi oldu.

    bunlari yapan ise her seferinde ismini bilmedigim oldukca genc, kisa sacli, sarisin, son derece ukala olan elemandi. kapidan giriste sol taraftaki masalardan sorumlu oldugunu gorduk.
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap