22 entry daha
  • nasıl oluyordu bilmiyorum ama bölükteki tuvaletlerde askerlerin bokları bir türlü deliğe isabet etmiyordu. tuvalet genel olarak temiz oluyordu ama eğer yeni sıçılmışsa boklar delikten çok uzakta alaturka tuvaletin ayak koyulan yerinde falan oluyordu.

    eğitimsizlik mi, bir isyan gösterisi midir bilmiyordum ama durum beterdi. tek işi tuvalet temizlemek olan ağır uyuşturucu bağımlısı asker isyan etti, konu bölük komutanına kadar gitti.

    bölük komutanı içtimada önce çok sakin bir konuşma yaptı sonra bölük çavuşlarından birini yanına çağırıp bölüğe onun aracılığıyla sıçmayı öğretti. nasıl çömelmeleri gerektiğini, ayaklarını nasıl hizalamaları gerektiğini, deliğe isabet ettirmenin önemini vs. anlattı. göt temizleme gibi detaylara da girdi.

    anlatımı bittikten sonra bölüğe: "eğer yine yanlış sıçtığınızı görürsem sizin ebenizi sikerim" dedi. ebemizi sikmenin aslında ne demek olduğunu hepimiz çok iyi biliyorduk. o en az 20 yaşında insanlardan oluşan grup o günden sonra gerçekten daha isabetli sıçmaya başladı.
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap