4 entry daha
  • üyelik sistemlerini çözemediğim dükkan.

    gördüğüm kadarıyla, ilk sipariş anında doldurduğunuz bilgilere göre sipariş adrese gönderiliyor. gerçi fatura/gönderim adreslerini birbirinden ayırabiliyorsun. ancak şöyle bir durum var, ben yurt dışındayım ve buraya gönderip göndermediklerinden de emin değilim. çünkü adres bilgilerini girdiğimde ödeme kısmında kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti - 25 tl yazıyor ki benim yavru vatan ile alakam yok. yani bir belirsizlik söz konusu. ayrıca, diğer birçok yerden bir arkadaşım adına sipariş verebiliyorken, kayıt esnasında sorduğu tc kimlik no ile kafamı daha da karıştırmakta. kargolar hakkında her gün sol frame'de bunca şey yazılıyorken "tc kimlik no uymuyor gardaş" diyerek siparişimi arkadaşıma teslim edilmemesi durumunu düşünmek dahi istemiyorum çünkü.

    kısacası; üyelik esnasında adres kısmına dünya devletlerinin alayı girilebiliyorken kargo ücreti kısmında kktc olması biraz garip olmuş. sss kısmında da yurt dışı gönderim ile ilgili herhangi bir bilgi yok. siparişi geçip de "yok biz kktc harici bir yere göndermiyoruz" derler mi acep?

    ayrıca, hediye misali teslimatın bir başkasına yapılması konusunda bilgisi/deneyimi olanlar var mıdır, merak ettiren dükkandır.

    edit: 1 saat içerisinde attığım emaile cevap verdiler. haggaten helal olsun.

    bu arada, kktc hariç yurt dışına göndermiyorlar. fakat kısa bir sürede bulgaristan ve azerbaycan'a gönderim yapmaya başlayacaklarmış diyolla. kısfmet.

    edit2: support@645dukkan.com adresinden utanmasalar 7/24 hizmet verecekler. gecenin 23:20'sinde dahi attığım emaile cevap verebiliyorlar. hani yiğidi öldür hakkını yeme derler ya, o hesap. sistemleri bana uymuyor diye haklarını yiyemeyeceğim şahsen.

    saygılar selamlar ayrıca.

    edit3: müthiş bir müşteri memnuniyeti politikasına sahipler. büyük ihtimalle çalıştıkları banka yüzünden yurt dışından ödeme yapılamaması sebebiyle üyelik alamama istinaden çatdadanak hesap açık emailime onay linki göndermişlerdir. ki bu esnada gönderdiğim emaillere en fazla 1 saat içinde de geri döndüler. bu kıyakları sayesinde kapıda ödeme seçeneğiylen 11 adet kitabın siparişini anında geçeyazdım.

    o setlerin alayı ölü ya da diri benim olacak!
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap