20 entry daha
  • evet, olması gerektiği gibi olan, ve uzun süredir piyasadaki boşluğu dolduran oyunlardan. her sene bu tatta oyun çıkmıyor malesef.

    bi kaç bişey yazayım da oynayacaklara tavsiye olarak:

    tüm yan questleri yapın, bütün textleri okuyun, bütün ses kayıtlarını dinleyin, bulabildiğiniz bütün artifactları toplayın.
    -bu yan questlerle ilgili olarak; 163. birliğin hikayesi süper, söylersem spoiler olur
    -oyun sonuna doğru yaptığım yan questte alien dilini öğrendim sanırım, çünkü kapıları bilmemneleri açarken kullanılan ses kombinasyonunu oyun kendi veriyordu bana yapmam için. yan questten önce böyle bir şey yoktu.
    -textler oyunun hikayesine büyük katkı sağlıyor, okumadan geçmeyin, ingilizceleri o kadar zor değil(ben ingilizce uğraşamam diyen için söylüyorum).
    -artifactlarda da okunacak şeyler var ve çok güzel şeyler çıkıyor.
    -craft sistemini ilk başta beğenmemiştim ama sonradan oha denebilecek bi seviyede olduğunu gördüm, sıfırdan silah imalatı, ya da parçalarını sağdan soğdan bulup silah imalatı var, yani adamlar tps ile frp'den öğeleri birleştirmeye çalışmış oyunda, başarılı olarak görüyorum.
    -eskiden suit armorlarında bile değişiklik yapınca suit kiosk'a girer demirleri ekletirdik üstümüze, şimdi o olmuyor hatta suitlerde bi değişim olmuyor eskisi gibi armor aldıkça, bu olayı sevmedim.

    1. oyundan beri oynuyorum deyip yiğitliğe laf gelmesin diye hard mod ile başladım ben ve bi kaç yer haricinde, sürekli load yaptığım yer hatırlamıyorum, onu da 4-5 defada geçmişimdir. zaten oyunun yarısına kadar fln stasis kullanmadan geldim. oyun tahmini 16-17 saat sürüyor, bütün questleriyle ama yan questleri yapmasam rahat bi 5-6 saat düşebilirdi.

    hard modda oynamam rağmen zor gelmedi, ama bazen ananı sikiyim şeklinde tepkiler verdiğim de oldu, evet canavarlar kısıtlı, bosslar kısmen zor kısmen değil fakat gerilimi de veriyor atmosferiyle müziğiyle olsun, gayet iyi. hatta müziklerin kullanımı diğer bir çok oyuna örnek olarak gösterilmeli diyorum ben o derece.

    oyun içinde bir yerde üstünde co-op yazan kapı gördüm, bi'şeyler yapmışlar adamlar demek ki.

    bitirince new game+ altında bir sürü mod açılıyor gene ve 1 suitte hediye geliyor, girmedim daha ama garanti bi el daha oynarım ben bunu.

    sonda akan creditslerde gördüm ki, projede 2 türk de var, üstelik bunlar yönetim de sanırsam, ömer barıştıran ve tolga kart, zaten aşağılara doğru teşekkürlerde de bunlardan biri vanessa'cığına bi tanem diye teşekkür ediyor.

    oynayın oynatın efendim bu oyunu. gayet gideri var oyunun.
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap