• sine-sen’den set emekçilerine ve öğrencisine hakaret eden öğretim görevlisine kınama

    sine-sen genel başkanı zafer ayden, set emekçilerine ve öğrencisine hakaret eden marmara üniversitesi iletişim fakültesi öğretim görevlisi abdullah bozkurt'u kınayan bir açıklama yaptı.

    sinema emekçileri sendikası (sine-sen) genel başkanı zafer ayden, set emekçileri hakkında çirkin yorumlarda bulunan ve yorumlarını eleştiren öğrencisine hakaret ve tehditte bulunan öğretim görevlisi abdullah bozkurt’a tepki gösterdi.

    ayden konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

    “marmara üniversitesi'nin varlığını öğrencilerine borçlu olduğunun ayırdında olmayan, iletişimin ve öğretiminin ne olduğunu, nasıl olması gerektiğini bilmeyen ''öğretim görevsizi'' hocası abdullah bozkurt'un basına yansıyan; öğrencilerine ve set emekçilerine yönelttiği hakaret dolu sözlerini kınıyor, kendisini marmara üniversitesi iletişim fakültesinin yüz karası ilan ediyoruz.

    kendisine bir sinema filmi veya dizi setini ziyaret etmesini, dolayısıyla set emekçilerinden iletişim konusunda bilgi edinmesini tavsiye ediyoruz. zira iletişim ve öğretimi konusundaki cehaleti sözlerine yansıyor.
    saygılarımızla.”

    bozkurt çirkinlikte sınır tanımamıştı
    bozkurt’un set emekçilerini aşağılayan ifadeleri şu şekilde:

    “şöyle düşüneceksin onur…set işçileri (ışıkçı, jimmyci, vs getir götürcüleri) bu sektörün inşaat kalıpçısı, tornacısı, hurdacısı, dökümcüsü..hayatları boyunca getir lan götür lan la büyüdükleri için kibarca bir şey söylediğin zaman “ulan bu hangi dilde konuşuyor” diye şaşıyorlar..:)”

    çirkinlikte sınır tanımayan bozkurt, kendisini eleştiren bir öğrencisine “sen lafı başka yerinden anlıyorsan ne yapayım genç arkadaşım. bu kafa ile nasıl üniversite okunuyor anlamıyorum gerizekalı arkadaşım” şeklinde hitap etmiş, ardından da “okul yönetimine bildirmek istemiyorum bu tutumunu, sen o işgüzar setçilerin avukatı mısın?” sözleriyle tehdit etmişti.

    http://haber.sol.org.tr/…t-eden-ogretim-gorevlisine
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap