69 entry daha
  • eğer iş için değil de keyif için yapılıyorsa dünyanın en güzel şeylerinden biridir.

    alternatif senaryolar;

    -sabah kalkıyorsun 6 da. deniz manzaralı balkonuna geçiyorsun. sıcacık filtre kahveni yapıyor, ipadini alıyorsun. 1 saat kadar sörf yapıyorsun kuş sesleri eşliğinde dingin dingin. sonra mutfağa geçip tostunu hazırlayıp, yumurtanı haşlıyorsun. çayı demliyorsun. güneşe karşı kahvaltını keyifle yapıyorsun. sonra duşunu alıyorsun. saat 10 oluyor. huzurla ve keyfle evden çıkıyorsun. o günkü işlerini hallediyorsun rahat rahat.

    -yurtdışındasın. mesela uzak doğu. sabaha karşı 5-6 gibi kalkıyorsun. açıyorsun bilgisayarını, kahveni yapıyorsun. şampiyonlar ligi maçını açıp sabah sabah keyfle izliyorsun canlı canlı. ya da denk gelirse bir lig maçı falan. sonra gidip kahvaltı hazırlıyorsun. ohh mis.

    -abddesin mesela. sabah kalkıyorsun 6 da. açıyorsun laptopu, whatsappi falan. türkiyedeki arkadaşlarında akşam sohbeti yapıyorsun keyfle. annenleri arıyorsun voipten falan. sonra duş, kahvaltı. sonra gidiyorsun bankadan 10bin dolarını çekip alışverişe gidiyorsun falan.

    -çeşmedesin. sabah 5. uyan. git dün gece attığın ağları topla sahilden. kefaller doluşmuş. tesadüfen vurmuş bir iki ahtapot, sarıkanat falan var. 1 saat oyalanıyorsun suda. sonra sahilde koşup, eve dönerken kahvaltılıkları alıyorsun. duş muş.

    -uyandın 5-6 gibi. azgınlığın doruğundasın. ereksiyon zirvede. yanında kız arkadaşın. o da uyanıyor. 1 saat seks. sonra duş. sonra kahvaltı. sonra balkonda otur et.

    kısacası iş için kalkılmıyorsa gerçekten mutluluk demektir. çok severim erken kalkmayı ben eğer iş yoksa o gün. ama iş varsa dünyanın en büyük kahrıdır. çiledir. kimse savunmasın yok yere. pazar sabahları bile bazen 7 gibi uyanıp işe gidiyorum ki hiç tavsiye etmem.
177 entry daha
hesabın var mı? giriş yap