7 entry daha
  • iki tane puzzlelarını yaptım bugüne kadar. haliyle söyleyeceklerim istatistiksel değer taşımayacak ama ben yine de bi gelip çok tıtlıdır demek zorundaydım, özellikle de orada burada inanamadığım yorumları gördükten sonra.

    puzzle canavarı değilim, hatta bu ortamlarda yeni bile sayılırım. ama puzzleın şöylesini beğenir, böylesine öğürürüm artistliklerinden tabii ki kendimi alıkoyacak da değilim şu an. çok benzer parçalar birden çok yere oturursa ifrit olurum mesela ki çok da insani bi şey bence bu. düşündüm de onun dışında pek atarım yokmuş aslında.

    işte 2 tane puzzleı elimden geçti ks games'in. birini 2010 yılında almıştım, birini de bu sene aldım. hiçbirinin bir parçası bile saçma sapan bi yere oturmadı. 2010'da aldığımın çözünürlüğü şahane diyemeyeceğim ama asıl resim o şekilde diye düşünüyorum, kesinlikle sırıtmıyor çünkü. bu sene aldığımın ve halihazırda satışta olanların çözünürlükleri ise on numara, bana çok hitap eden renkleri var. son yaptığıma aşkla bağlandım hatta. ayrıca, içinden yapıştırıcısı çıkıyor ve parçalar gayet iyi kaynıyor birbirine.

    buraların pek tıtlısı o bir başka. ks games, ks games! sen çok yaşa.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap