376 entry daha
  • muhtemelen şu şekilde gerçekleşecek ve hepimizi sokaklara dökecek olan maçtır:

    maç başlar, ilk dakikadan gs taraftarı sesini duyurur. sanki bir samiyen havası var.

    dk. 4 korner olur, ramos'tan soğuk duş etkisi yaratan bir korner sonucu kafayla gelen gol. taraftarın sesi kesilir, real madrid'de yüzlerden "hoca da çok abartmış"havası okunur. galatasaraylı oyuncularda ise daha çok "sokacam yan top gibi, neyse hadi bakalım" bakışları vardır.

    dk. 25'e kadar maç orta sahanın bizim tarafı ağırlıklı olmak üzere ikili mücadeleler ve karşılıklı top kayıplarıyla geçer. bir real korneri sonucu ileri şuursuzca dikilen top bir anda burak-varane ikilisinin önünde kalır. varane'nin sakatlıktan çıkmasının da etkisiyle burak varane'yi artık imzası gibi olan vücudunu bir sağa bir sola devirmesiyle ekarte eder ve bu sefer soğuk duş sırası real madrid'in. 1-1.

    real sinirlenir, ilk yarı real madrid ataklarıyla geçer ama vurdurmayız, seken toplar, muslera, kornerler ama ciddi bir tehlike olmaz. bir tek dk. 43'te eboue sağdan çizgiye iner altıpastan yerden verir burak vuramaz drogba auta atar. "ulan önde giriyorduk devreye" hayalleriyle arada sigara içmeye çıkarız.

    2. yarıda mou&terim gazı verir. ikinci yarıya madrid hızlı başlar, 49. dakikada mesut'un şutu direkten döner.

    53. dakikada riera, cılız bir atağımızda ceza sahası sol köşesinin yaklaşık 3 metre uzağında düşürülür. selçuk'un ortasında herkesin üzerinde drogba vardır. 1-2. şimdi ölüm sessizliği bernabeu'yu sarmıştır. galatasaray tribününde meşale yanar, devrilen biralardan mekan bira kokar ama kimsenin umrunda değildir.

    57. dakikada mou'dan iki oyuncu değişikliği birden gelir, delirmiştir ve pepe-benzema ve khedira-modric değişikliklerini yapar. artık 7 forvet allah ne verdiyse saldırıyor real madrid.

    ilerleyen dakikalar gerilim dolu geçiyor, deli gibi bastırıyor madrid, fatih hoca'dan beklenen sneijder-amrabat değişikliği geliyor. tüm türkiye'nin aklında "ulan 2-2 de iyi skor, 3-2 yenilsek bile iyidir" düşüncesi var. bu esnada direkten dönen toplar, muslera'nın yıldızlaşması, dany'nin çizgiden çıkardığı bir top ve yüzlerce akın üstüne akın. iyice kendi yarı sahamıza hapsolduk.

    dakikalar ilerledikçe madrid ekibi geriliyor, biz de geriliyoruz. sigara üstüne sigara yanıyor, maçın bitmesi için dua ediyoruz. bu esnada dk.90+1 iken top muslera'da kalıyor, ağırdan alıp dikmesini beklerken bir anda oyunu başlatıyor. orta sahada selçuk buluşuyor topla, nefis dönüyor. burak'ı görüyor, burak kaleyi karşısına almaya çalışırken açısını biraz daraltıyor ama en sonunda alamet-i farikası olan zoru başarmaya bir yenisini daha ekliyor. direk dibinden top ağlara gidiyor*, gol sevincinde ise burak sarı kart görüyor. türkiye çıldırdı, burak misses next match ve 1-3.

    şimdi onlar düşünsün.
688 entry daha
hesabın var mı? giriş yap