11 entry daha
  • bunun yapılmadığı bir dakikalık zaman dilimi içerisinde bu dişinin ardından şarkılar türküler söylenecek, kıyafetlerine laf atılacak, gözler kırpılacak, bıyıklar burulacaktır. o kaldırımdan yürürken arabaların camlarından sarkmak da gerekse kendisine hak ettiği muamele yapılacaktır. aranıyor çünkü, o da istiyor.

    bakın takip edenlere, sözlü müdahalesini elle müdahaleye çevirmeye çalışanlara, fortlama eylemine daha henüz gelebildik üstelik. verilen mahkeme kararlarıyla tecavüzün neredeyse özendirildiği bir yerde yaşıyor muyuz yaşamıyor muyuz? "kadınlar kara çarşaf giyip ninja gibi dolaşıyollaaa" diye yavşak yavşak konuşulup sonra mini etek giyen kadına bütün gün cehennem yaşatılan bir yerde yaşıyor muyuz yaşamıyor muyuz?

    durumla hala "beni sikerler korkusu" denilip dalga geçilmesi ise sokaklardaki sözlü tacizin ülkemizde bitmeye hiç yakın bir yerde olmadığının göstergesi. dışarıya herhangi bir kaygı olmadan çıkabilmek, birilerinin saldırısına uğramayacağını ve içi rahat bir şekilde gününe devam edebileceğini düşünmek bile lüks. şu anda özellikle istanbuldan bahsediyorum, bağcılar'ı fatih'i zaten geçtim, beşiktaş ve kadıköy de dahil, "vasat" bir kadının rahat rahat dolaşabileceği yer yok. allah kahretsin "açık" giyinmese, sadece "etrafa bakarak" ve "dik" yürüse bile yok. dünyanın en güzel şehri olsa ne olur, ben hava karardıktan sonra dışarıda olacaksam yanıma biber gazı alma ihtiyacı hissediyorsam?

    olimpiyatlar da yapılsın sporcu kadınlara dünyayı dar edelim. öyle özgür özgür finiş çizgisine bakarak koşmak var mı?
400 entry daha
hesabın var mı? giriş yap