177 entry daha
  • dikkat bu firmadan uzak durun
    dikkat bu firmadan uzak durun
    dikkat bu firmadan uzak durun

    aboneliğinizi iptal ettirmek için ilk yapmanız gereken karar verdiğiniz anda

    216 556 31 73-77 numarasına dilekçeniz ve kimlik fotokopinizi fax göndermektir. sonrasında arayıp görüşün . yoksa müşteri temsilcileri önce sizden mektup göndermenizi isteyebilirler . bu tuzağa düşmeyiniz efendim yoksa ne oldu benim mektup ulaştı mı konuşmalarıyla aradan geçen günlerden sonra faxınız işleme alındı bekleyin diyaloglarını ekler 9 güne rağmen hala internetsiz kalabilirsiniz .
    haklarını yemeyelim 40 dakika ya yakın beklediğim günler ardından son zamanlarda 216 556 10 20 numarasını aradıktan 30 saniye sonra bir müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz .

    gerçi abonelik başlangıcında da ,elimizde modem sıkıntısı var , kullanıcı şifrenizi de veremeyiz mevcut modemizle kullanamazsınız , izin veremiyoruz , bizim modemden başkasını kullanamazsınız diyen gene o zaman da 10 gün internetsiz bırakan temsilcilerden birkaçı ile atışmışlığımız da var .

    edit . 12 gün oldu hala bir gelişme yok . görüyorum ki yanlız değilmişim .buradaki şikayetlerin neredeyse yarısı fazlaca uzayan iptallerle ilgili

    edit2 btk ya şikayet ettim.normalde yönetmeliğe göre 2 gün içinde kapatmaları gerekiyormuş. bakalım btk nın gerçekten sikayet var dan bir farkı varmıymış?

    edit 3 . btk ya şikayet ettikten sonra iptal ettiler ama aradan 15 gün geçti. bu arada portumu boşaltmadıkları için ttnet kampanyasına başvuramadığım için zararım 276 lira.

    tanım : sözleşmeniz biteli çok olmuş yenilemezseniz fiyatı arttırmak zorunda kalacağız restlerini görüp iptal ettirdiğim servis sağlayıcı.

    dikkat bu firmadan uzak durun
    dikkat bu firmadan uzak durun
    dikkat bu firmadan uzak durun
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap