7 entry daha
  • sene 2010 işe yeni girmişim. çok şükür iyi de para kazanıyorum. işe gireli 3-4 ay olmuşken liseden arkadaşım sms attı. keşke beni halimi sormak için aramış olsaymış ama okulu uzatmış babasına da söyleyememiş. adamla aynı sene girdik, ben bitirdim o 1.5 sene uzattı. 3 defa yaz okuluna kaldı, haliyle babasından istemeye yüzü yokmuş. olmaz tabi ben ders çalışırken sen imdb top 250yi hadım ediyodun. spartacus, house, lost hepsini izliyodun. peste acımasızca 4-5 atıyodun bana ibiş !

    neyse 1-2 dersin kredisini ödeyecek kadar paraya ihtiyacı varmış. lan dedim açtım aradım. mesaj mı atıyorsun bunun için ıkınıp sıkılıyorsun, ne kadara ihtiyacın var dedim kahramanca. eski dost ya okuyana destek olayım ya. işte herkesten bir miktar istiyomuş 100 yeter dedi. lan olum dedim ne kadara ihtiyacın var. 200 kaldı. para birimi de vermiyor puşt. ne kakalasam iyidir mi diyor nedir?

    neyse işte yaptım eftyi. işini hallettim dostumun. mutluyum o gün. gel zaman git zaman aradan çok vakit geçti. mezun oldu işe girdi. ben askere gittim geldim. aradan 3 sene geçti. beni hiç aramadı. sevgilimin de arkadaşı, onu da aramadı. lan askerdeyken ara kızı bari, n'apıyosun ihtiyacın var mı bir şeye de. para yüzünden aramaya çekindiysen, günde 20 kuruş kenara koyar öderdin çoktan..

    yüzsüz pislik. hatta 200süz :(
471 entry daha
hesabın var mı? giriş yap