24 entry daha
  • sezonun harbiden en epik animesi. hatta uzun süredir böyle epiğini izlediğimi hatırlamıyorum.

    --- anime spoiler ---

    --- spoiler ---

    bir de twiste doymayan anime. ne zaman birileri gaza gelse daha müzik bitmeden titan yemeği oluyolar. "bütün titanları öldürecem, birini bile bırakmaycam!!" diyen ana karakteri, daha bi tane bile öldüremeden noel babaya yem etmek nedir olum? manyak mısınız? gerçi büyük ihtimal kafa koparanus arkadaş kendisi oluyor. yeşil gözler, aynı manyaklık falan. zaten bunların tek derdinin insanlar olmasından belli çoğalmak veya benzer bir şey için insanlara ihtiyaç duydukları.

    --- spoiler ---

    --- anime spoiler ---

    karakter isimlerinde germen havası hakim. animelerde sık görülen bi şey bu. seviyo adamlar alman isimlerini. almanlık güzel şey zaten.
    yalnız esas karakterde türk esintileri var. alman isimlerini araştırırken bizim gurbetçilere de denk gelmiş herhalde hajime-san. eren bizim eren, jeager de almanca "avcı". "saint hunter" gibi bi şey çıkıyo ortaya. oldu mu sana zamanında sivas'tan bohum'a göçen bi ailenin büyük büyük torunu eren jeager?

    çok güzel dizi. kahramanlık öyküsü seven animeciler kaçırmamalı. bi hafta geçsin diye heyecanla bekletiyor. bunların yeni bölümlerlerini beklerken erkenden ölücez zaten.
    fansublardan gg ve hatsuyuki'yi denedim. hatsuyuki'nin renkleri daha canlı, sesi çok daha iyi. ama bi hafta geriden geliyolar. diğerlerine bakmadım.

    bi de forza mikasa.

    http://www.youtube.com/watch?v=kkzmoh4subc
2279 entry daha
hesabın var mı? giriş yap