3 entry daha
  • güruh halinde dolaşan zencilerin takıldığı, j lo + 50 cent dinlenebilecek..
    siyah tene yapışmış beyaz badinin mor ışıkta dansedişi izlenebilecek,
    nasıl olsa burda kavga çıkmaz, çıksa da acıyıp bana vurmazlar rahatlığıyla gidilebilecek, damsız girilen, damla girilirse zenci abilerin sulanıverdiği rahat mekan..
    telefon :0212 251 13 23
    adres :istiklal caddesi acara sokak no:13/1 galatasaray / taksim beyoğlu
    bilet ücreti :tüm programlara giriş ücretsizdir.
    nereden alırım :manastre
    açıklama her pazartesi latin dans dersi: saat:19.30`da ders başlar, yeni başlayanlar için oluşturulan latin dersinde, salsa-samba-rumba-mambo-cha cha -bachata-jive adımları teknik ve pratik olarak edinilebilir, dileyenler balkonlardan dersi izleyebilir.
    world music night: pazartesi günleri biraz oldies,acid jazz, ardindan funk, reggae, soul. pazartesi sendromu serumu, sohbet, dans
    her salı boğaziçi dans klübü latin gecesi: bü-dans latin gecesi: saat:21.3o-04.oo boğaziçi latin klübü`nün her seviyeden dansçılarının katıldığı gece latinseverlere açıktır. latin amerika`nın ateşli müzikleri çalınır ve pistte sınırsız dans edilir. salsa-samba-rumba-cha cha-jive-bachata-merengue-mambo müzikleri eşliğinde (giriş ücreti-kuver-ilk içki gibi gereksiz ödemeler yapmadan katılıp )ister pistte dans ederek ister balkonlardan izleyerek katilabilirsiniz. havalandırması sağlam bir pistte serin serin dans.
    her çarşamba reggae-soul-rnb groove party: tüm reggae severleri bekleriz. daha ne diyelim. biraz ritm, reggae dans, ve bob marley
    her perşembe latin dans dersi - latin fever dans gecesi: geniş dans pistinde dileyen izler, dileyen dans eder. geniş arşivimiz en popüler ve en kıvrak parçalarla latin ateşini yakıyor. samimi bir atmosferde bir-ki cha cha cha, romantik rumba, ritmik salsa, sıcacık bachata, türkçe latin parçalarda gecenin sürprizi. kapı saat:20.30`da açılıyor. giriş ücretsiz.
    cuma - cumartesi crazy weekend by manastre: kulaktan kulağa yayılan bir çılgınlık haftasonu manastre`de. hala denemedinizse bir doz manastre. yabanci dj ve mc`ler-mikrofonda performans-en trendy parçalar-müzik ve dans limitsiz.
    her pazar hiphop-soul-rnb-raga party: erken saatlerde (13.oo-04.oo arası buradayız) minderlerde ya da dışarıdaki masalarda sohbetle haftasonunun yorgunluğunu atabilir, pistte dans edebilir, saat: 24.oo`ten sonra da çılgın partyle devam edebilirsiniz.
    http://www.istanbul.com.tr/ ye teşekkür ederim.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap