25 entry daha
  • chuck lorre'nin yayındaki 4 komedisinden en iyi olanıdır kanımca. the big bang theory hayranları için ikinci sıraya da oturabilir, sıkıntı yok. anna faris ve allison janney'nin komedi yetenekleri zaten yadsınamaz bir gerçek. eli yüzü düzgün bir senaryo ve daha düzeyinde bir komediyle birleşince ortaya güzel bir dizi çıkmış. nathan corddry de sevdiğim bir isimdir, sit-com'da da güzel olmuş.

    hayali psikolog olmak olan genç bir kız hamile kalır. annesi uyuşturucu bağımlısı, ayyaş ve ilgisiz bir kadındır. yıllar geçer. kendisi adsız alkoliklere üye iki çocuklu bekar bir garsondur. çocuklarının aynı kötü yollara sapmaması için hayatını ve annesiyle ilişkisini düzeltmeye çalışırken ortaya komik olaylar çıkar.

    ben chuck lorre dizilerini, özellikle de yan karakterlerini çok itici buluyorum. dharma & greg'den beri de bir lorre dizisini beğenebilmiş değilim. ancak melissa mccarthy için iki buçuk sezon katlandığım mike & molly kadar acılı olmayacak mom izlemem. allison janney için izliyor olacağım, ama belli ki bu esnada gerçekten gülebileceğim bir dizi izleyeceğim.
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap