9 entry daha
  • şampiyonluk hesaplarını bir kenara bırakırsak jarno trulli için formula 1 in en şanssız pilotu nitelemesini hakettiği bir sıralama seansı izledik. son 24 saatte pistteki en hızlı ve istikrarlı pilot görüntüsü çizen trulli yağmurun iyice artmasıyla benzini yarışa saklamak için hızlı tur atmayarak pite girmek zorunda kaldı. bu arada takım arkadaşı fernando alonso ise yağmurun çiselemeye başlamasına rağmen 5. en iyi zamanı yapması, yarışta renault takımının bu pist için gerçekten çok hızlı olduğunu gösteriyor.

    ferrari için barrichello nun pole alması ise bir yandan çok umut verici (yarış sonuna kadar birinci gittiği takdirde senior teammate i msc şampiyon olacak) görünmekle birlikte, brezilyalının müzmin bahtsızlığı düşünüldüğünde jean todt un yarış öncesi söylediği "ben tahmin yürütmeyi sevmiyorum çünkü çoğu kez tahminlerinizin gerçekleşmediğini ya da tahmin etmediklerinizin gerçekleşebildiğini bilecek kadar uzun süredir bu işini içindeyim." sözlerinde haklı olabilir. ancak hakkını verelim barrichello suzuka gibi teknik bir pistte kullanılmış lastiklerle atabileceği en hızlı turu attı ve geçilmesi zor bir zamanla pole aldı. şimdi michael i şampiyon yapma sorumluluğuyla yarın neler yapacak merak ediyoruz.

    2004 formula 1 sezonu dedikodularına gelirsek

    williams ta ralf ve montoya nın açıklamalarında her ne kadar mesut bir birliktelik görüntüsü varsa da gelecek yıl ralf kendine yeni bir takım arayacak gibi.

    jacques villeneuve un issiz kalmasi ise japonya da harikalar yaratan bir pilotu izlemekten mahrum olmaktan öte f1 in yaramaz çocuğu olmadan f1 in ne kadar renkli olabileceğini düşündürüyor. bu yıl pek çok yarışta motor patlatmasıyla smokin jack lakabıyla yarışsa da her daim sevilecek bir pilotun artık yarışmıyor olması ve o fiyat etiketiyle de kendine takım bulmasının zor olduğu hesaba katılırsa sanırım yorumcu olarak izleyeceğiz onu.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap